Uw partner in nationaal & internationaal transport!

Bent u opzoek naar een opslagplaats in de omgeving van 's-Hertogenbosch om uw goederen, voor lange of korte periode op te laten slaan?

Uw partner in nationaal & internationaal transport!

Meulenhoff koeriersdiensten onderscheid zich in een dienstverlening op het gebied van koerieren, Opslag, Distributie en transportvoorzieningen in het klein, middelgroot en groot vervoer, laat ons 24/7 voor u rijden. Deze services voeren wij uit: internationaal en nationaal.

Door een transparante werkwijze en eenvoudige verificatie mogelijkheden van het afgehandelde traject kunt u zorgeloos alle vraagstukken bij ons neerleggen met een gegarandeerde goed inzichtelijke afloop.

Wij zorgen voor totale ont- en verzorging van uw vracht en administratie waar wij ook altijd een beschikbare oplossing voor paraat hebben. Wij gaan graag de relatie met u aan om de last van u af te nemen.

Tijdelijk op- en overslag Voor lange of korte periode opslag nodig, Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ACTIE NU DE EERSTE MAAND €3.95 PER M². Na deze maand betaald u €7.95 per M². dit geld voor particulier en zakelijk. Deze actie is alleen geldig als u 3 maanden of langer opslag wilt. Wilt u graag eens met ons aan tafel voor een persoonlijke kennismaking en een concreet voorstel, mail dan naar info@meulenhoff-koeriersdiensten.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Wilt u eerst inzicht krijgen in onze tarieven stuur dan ook een mail naar de bovengenoemde mailadres, dan voorzien wij u graag van alle benodigde informatie.

Met Vriendelijke Groet, Team Meulenhoff

Geplaatst op dinsdag 26 september 2017.

Over Meulenhoff Koeriersdiensten

Dit bericht is geschreven door Meulenhoff Koeriersdiensten. Het bedrijf valt onder koerier uit Den Bosch. Trefwoorden van Meulenhoff Koeriersdiensten uit 's-Hertogenbosch : Transport, snelle transport, verhuizing, bestelbus, bestelwagens, meubelwagens, meubel transport, bestelauto .

Lees meer over Meulenhoff Koeriersdiensten.