Open dag 28 oktober 2018

Human Touch Massage & Coaching houdt 28 oktober 2018 een open dag van 11.00-16.00 uur. Boekt u op deze dag een behandeling dan krijgt u 50% korting.

Open dag 28 oktober 2018

De Gezonde Route Rosmalen is een organisatie die ZZP'ers de kans geeft zich te promoten. Op 28 oktober a.s. houden de deelnemers een open dag waarop u kennis kunt komen maken met hun praktijk en wat eenieder te bieden heeft. Zo ook Human Touch praktijk voor massage & coaching gelegen aan de Eikenburglaan 21 te Maliskamp (Rosmalen / 's-Hertogenbosch) Op deze dag staat mijn deur open van 11.00 - 16.00 uur voor een kop koffie/thee en meer informatie over mijn praktijk. U krijgt een klein presentje als blijk van waardering. Ook krijgt u op die dag een korting van maar liefst 50% op de eerste behandeling die u dan op die dag boekt. Ik hoop u graag te mogen verwelkomen.

Geplaatst op maandag 1 oktober 2018.

Over Human Touch - Massage en coaching

Dit bericht is geschreven door Human Touch - Massage en coaching. Het bedrijf valt onder massage uit Den Bosch. Trefwoorden van Human Touch - Massage en coaching uit Rosmalen : mental coach, Lage rugpijnmassage, Hammam tellak junior, Klassieke massage, Lomi lomi massage, Hotstone massage, Hoofdpijnmassage, praktijk voor mental coaching.

Lees meer over Human Touch - Massage en coaching.