Binnenkort gaat SummerSchool open!

PREZENT Mindfulness & Coaching biedt vanaf 17 juni een Summer School Mindfulness aan

Binnenkort gaat SummerSchool open!

Vanaf 17 juni is het mogelijk om Summer School Mindfulness te starten - in de Online Classroom vanuit thuis, tuin of je vakantieplekje zodat je geen lessen en bijeenkomsten mist). OF kies je liever voor het VIP arrangement, persoonlijke coaching LIVE in Empel of via Zoom, op afspraak? En daarnaast ook nog lid van de FB-classroom zijn? Beter wordt het niet.

Summer School houdt 8 lessen in binnen 12 weken. Je hebt de hele zomer de ruimte om tijd te nemen voor jezelf, leren mediteren, je eigen energie opladen én leren bufferen, en een nieuwe balans te vinden voor jezelf. Niets gehaast, niet standaard, niet in handomdraai 'Zen'. Wel ervaren begeleiding met alle aandacht voor jou, ook tussen de lessen in een besloten Facebookgroep met Laura en de andere summerschoolers. Dat verdiept je ervaring en maakt het leren en mindfulness in je leven brengen ook veel leuker!

Voor eind mei meer informatie vindbaar op www.prezentmindfulness.nl/summerschool ! Wil je profiteren van het luxe welkomstpakket en zeker zijn van je plek? Stuur dan nu al een bericht naar laura@prezentmindfulness - ik neem snel contact met je op. Laat je wel even je naam en je telefoonnummer achter?

Tot ziens in de zonnige Summer School Mindfulness !

Geplaatst op dinsdag 26 mei 2020.

Over PREZENT Mindfulness & Coaching

Dit bericht is geschreven door PREZENT Mindfulness & Coaching. Het bedrijf valt onder coaching uit Den Bosch. Trefwoorden van PREZENT Mindfulness & Coaching uit s-Hertogenbosch : veerkracht, veerkrachtcoaching, praktijk voor meditatie, praktijk voor coaching, Mindfulness & Coaching, evenwichtiger leven, balans, herstelcoaching, mindful coach, rust in het hoofd.

Lees meer over PREZENT Mindfulness & Coaching.