Wowlease in Geldrop

Wowlease | Laptop leasen zakelijk of privé.

Over Wowlease

Wowlease valt onder de rubriek automatisering in Den Bosch.

Ben je toe aan een nieuwe laptop en zoek je daarbij naar een betaalbare, maar ook een betrouwbare oplossing? Kies dan voor Wowlease, bij Wowlease werken zij namelijke met 'refurbished lease'. Dat is een manier om je kosten laat te houden en toch zeker te zijn van betrouwbare kwaliteit. Je kunt je laptop leasen of huren vanaf de laagste prijs zonder rente of extra kosten. Wowlease leveren lease laptops ook aan scholen, bedrijven en consumenten zonder rente. De voordelen bij Wowlease zijn dat er bij een lease geen investering vooraf hoeft, je product gratis word verzonden vanaf €25,- en dat het lease bedrag maar een klein bedrag per maand is.

Bij Wowlease heb je voor studenten een "Refurbished Leaseplan". Naast de laptop biedt Wowlease daarbij kant en klaar Windows Office software met Word, Excel, Powerpoint en een Antivirus programma aan dat volledig up-to-date is. Bovendien biedt Wowlease één jaar garantie en zeven dagen per week full-service support voor de aantrekkelijke prijs van slechts €19,95 per maand aan.

Het leasen van een laptop is de oplossing voor studenten die vaak het budget niet hebben om een nieuwe laptop te kopen. De studie zelf zorgt al voor genoeg kosten. Dankzij het leasen kan een student zijn of haar aandacht volledig op de studie richten. Wowlease biedt tenslotte service en garantie. Bovendien heeft Wowlease een groot aanbod. De student kan kiezen voor tal van merken, waaronder ook HP en Apple.

Bij Wowlease kan je onder andere de volgende producten leasen:

- Nieuwe laptops (Merken: Acer of Lenovo)

- Refurbished laptops (Merken: HP, Toshiba, Dell, Acer, Lenovo en Asus)

- Computers

- TV

- iPhone (Nieuwe iPhone 5, 6, 6s, 6plus, 7, 7plus en 8.)

- Beeld & geluid (Tv's van de volgende merken: LG, Samsung en Philips)

- iPad & tablets (Merken: Apple en Lenovo)

Waarom laptop leasen bij Wowlease?

- Meer dan 50% goedkoper dan andere verhuurders

- Gratis support geen bijbetalingen

- Bespaar jaarlijks op onderhouds- kosten voor een laptop

- Na contract behoud van het apparaat.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, verwijs ik je graag door naar de website. Je kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Wowlease uit de rubriek automatisering uit Den Bosch is gevestigd aan de Marco Polostraat 20 in Geldrop. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06 85026746.

Diensten en producten voor automatisering

Trefwoorden die horen bij Wowlease zijn o.a. :