Way of Wonders in Den Bosch

Way of wonders | Zicht op eigen talent. Lef om regie te nemen om eigen levensweg te gaan. Komen tot een concrete creatie met helder zicht op de toekomst.

Over Way of Wonders

Way of Wonders valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Ben je inhoudelijk sterk in werk? Gemotiveerd en op zoek naar de juiste balans tussen werk en privé? Hebt de behoefte dichter bij eigen waarden, motieven en drijfveren te komen? Je wilt niet alleen rationeel, maar ook vanuit hart, gevoel en intuïtie je werk doen. Achter Way of Wonders schuilt een sterk ervaren coach en trainer als sparringspartner.

Sinds 2007 coacht en traint Jeroen van Way of Wonders, (zelfstandige) professionals en managers in zowel publieke als private bedrijvenmarkt. Way of Wonders biedt inspiratie in combinatie met concrete structuur aan vooral hoger opgeleide werknemers, teams en zelfstandige professionals. Om eigen verlangen en talenten te ontdekken en te richten in de richting die jij echt op wilt gaan.

Way of Wonders loopt graag met jou of je team mee om hierin ondersteuning te bieden. Het resultaat is een groter gevoel van eigenwaarde en een helder beeld van toegevoegde waarde.

Als werkwijze gebruikt Way of Wonders het Talentenspel, wat uit 3 stappen bestaat:

1: Jouw unieke talenten in kaart brengen. Een helder inzicht op deze talenten en hoe zij afzonderlijk en in samenhang tot elkaar jou ondersteunen en versterken. Om van hieruit bezeild richting te kunnen gaan geven aan eigen (werk) leven.

2: Met je talenten, regie en verantwoordelijkheid nemen om je eigen weg te durven gaan.

3: Wanneer je talent en regie weet te combineren, is een basis gelegd om tot je creatie te komen. Je gaat een concreet en helder beeld vormen van de te creëren werkelijkheid.

Way of Wonders biedt 2 diensten van coaching en trainen aan:

1: Coaching face2face (Kan ook in Italië voortgezet worden, een stoer familiehuis in Le Marche, ook met het Talentenspel werken in Italië. Er helemaal uit!)

2: Online Coaching (Combinatie van face2face gesprekken met online eCoaching, waardoor het begeleidingstraject op relatief korte termijn duurzame resultaten oplevert. Kan ook in Italië voortgezet worden)

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Way of Wonders uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Jasmijnstraat 6 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-41683045.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Way of Wonders zijn o.a. :