Waxana in DEN BOSCH

Waxana | Voor een effectieve wax-behandeling.

Over Waxana

Waxana valt onder de rubriek schoonheidssalon in Den Bosch.

Wil je snel een gladde huid? Waxen is een ontharingsmethode die alleen voordelen biedt ten opzichte van andere methodes zoals: scheren, ontharen met ontharings- crèmes, irritaties en pukkeltjes zijn verleden tijd. U bent bij Waxana in Den Bosch voor goedkoop en effectief waxen aan het juiste adres.

Waxen is niet hetzelfde als harsen, bij harsen word gebruik gemaakt van een roller en strips. Deze methode levert niet het ultieme resultaat. Waxen is de manier van ontharing die internationaal de standaard is. Met een spatel wordt de wax aangebracht om daarna met zo min mogelijk ongemak verwijderd te worden. De meest populaire wax-behandeling is de Brazillian-Wax, hierbij wordt de hele schaamstreek onthaard. Deze behandeling kan zowel bij vrouwen als bij mannen.

Bij Waxana mag je voor een effectieve wax-behandeling, jezelf vanaf 2 weken voor de behandeling niet ontharen. De haren zijn gemakkelijker te verwijderen als ze wat langer zijn. Als je heerlijk haarloos, fris en schoon op vakantie wilt, is een afspraak 2 a 3 dagen ervoor perfect!

Waxana kan jou ook de meest prachtige wenkbrauwen qua vorm en kleur geven. Het modelleren van wenkbrauwen is namelijk één van de specialiteiten van Waxana. De vorm van je wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Wanneer jij je wenkbrauwen in goede vorm brengt, brengt dat extra aandacht naar je ogen en geeft je gezicht een open uitdrukking. Het is dan ook belangrijk dat je jouw wenkbrauwen een mooie en goed doordachte vorm geeft. Bij Waxana wordt gewerkt met een pincet, omdat het "klassiek" (haartje-na-haartje) epileren met een pincet de meest nauwkeurige ontharingsmethode is voor de wenkbrauwen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Waxana uit de rubriek schoonheidssalon uit Den Bosch is gevestigd aan de Van Gilsstraat 15, in DEN BOSCH. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-14585088.

Diensten en producten voor schoonheidssalon

Trefwoorden die horen bij Waxana zijn o.a. :