Vrouwenavontuur in Den Bosch

Vrouwenavontuur | Vrijheid in echt vrouw zijn!

Over Vrouwenavontuur

Vrouwenavontuur valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Vrouwenavontuur geeft trainingen, workshops, persoonlijke begeleiding en familie en systeem opstellingen voor vrouwen. Zodat jij, blij kan zijn als vrouw en waarderen wie je bent. De werkwijze van Vrouwenavontuur is gericht op ontdekken, ervaren, begrijpen, toelaten en groeien. De sessies worden in groepsverband van minimaal 4 en maximaal 10 vrouwen gegeven. Individuele sessies zijn ook mogelijk.

In Vrouwenavontuur richt Monique zicht op vrouwenthema's die onder andere gaan over:

- Seksualiteit

- Onzekerheid over je vrouw zijn of onbekendheid ermee

- Je lijfbeleving

- Lichamelijke klachten

- Etc.

Elke vrouw heeft iets anders nodig en daarbij gebruikt Vrouwenavontuur, coachtechnieken en energetische systeem- en familieopstellingen.

Vrouwenavontuur heeft 3 verschillende trainingen:

- Vrouw en gezondheid: Een training waar je op een niet medische manier naar je klachten gaat kijken. Samen met een kleine groep vrouwen kijk je naar wat je lijf jou verteld over je klacht. Dit doe e vooral door gerichte aandacht en voelen.

- Vrouw en vrijheid: Onderzoeken waar je kracht en je kwaliteit zit, wat je blij maakt en waar je bang voor bent. Je masker van aanpassing afzetten. Een training waar je samen met een kleine groep vrouwen kijkt naar het onbekende, pure, kwetsbare en krachtige deel van jouw vrouw zijn.

- Vrouw en seksualiteit: Schaamte voor je lijf, je lust, je verlangen, nare ervaringen of oordelen uit de buitenwereld. Een lijf wat van jou en er voor jou is, maar waarvan je signalen, verlangens en grenzen niet goed kent of respecteert. In een kleine groep vrouwen maak je opnieuw verbinding met de kracht van jouw vitale levensenergie. Oefenen van ja zeggen en voelen in je lijf en nee zeggen en voelen in je lijf.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of een afspraak maken, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt contact opnemen via de contact gegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Vrouwenavontuur uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Jan Smekenstraat 2 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-13175604.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Vrouwenavontuur zijn o.a. :