Voetreflextherapie Rosmalen in Rosmalen

Praktijk voor voetreflextherapie, Access Bars™, Atlasmassage, Dorn-therapie, Breuss-massage, cupping en klankschalen

Over Voetreflextherapie Rosmalen

Voetreflextherapie Rosmalen valt onder de rubriek geneeskunde uit Den Bosch.

Heeft u last van gezondheidsklachten en zoekt u een natuurlijke oplossing voor deze klachten? Dan bent u bij Voetreflextherapie Rosmalen aan het juiste adres.

In mijn praktijk in Rosmalen kunt u terecht voor behandelingen met Voetreflextherapie, Access Bars™, Atlasmassage, Dorn-Therapie, Breuss Massage, Reiki, Quantum Touch, of een combinatie daarvan. Ook geef ik regelmatig klankschalensessies (individueel en in kleine groepen). Kortom, een behandeling 'op maat', omdat geen mens hetzelfde is!

U bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis, waar ik een sfeervolle, ontspannende behandelruimte heb ingericht. Indien gewenst kan ik echter ook bij u op locatie een behandeling geven.

Heeft u nog vragen? Neem gerust een kijkje op de website voor informatie (www.vrtr.nl) Als u daarna nog vragen heeft, aanvullende informatie wenst of zelfs als u gewoon eens een kijkje wilt nemen in de praktijkruimte, bent u van harte welkom!

Voetreflextherapie: Een veilige therapievorm die kan worden toegepast bij veel verschillende soorten lichamelijke en psychische klachten. De therapie is bedoeld om het zelfherstellend vermogen van de mens te stimuleren door middel van het geven van impulsen onder en op de voeten. Voetreflextherapie is geschikt van iedereen van 0 tot 100!

Access Bars™: Rust, ruimte en ontspanning in hoofd en lichaam. Bars betekent banen en is een verzamelnaam voor 32 punten die de energiebanen vormen door en om het hoofd. Daar ligt de elektrische lading van onze gedachtes, houdingen, beslissingen, ideeën en overtuigingen die we in ons leven hebben opgeslagen. Als deze punten activeren, ontladen ze zich van spanning en komt er ruimte vrij voor nieuwe mogelijkheden.

Atlasmassage: Een kort durende stoelmassage, die bij uitstek geschikt is voor de behandeling van nek- schouder- en armklachten. In 10 minuten een merkbaar resultaat!

Dorn-methode: Een vriendelijke en zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die gebruikt kan worden bij problemen die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. Het uitgangspunt van de Dorn-methode is het beenlengteverschil, dat vaak een bekkenscheefstand veroorzaakt. De Breuss-massage is een diepwerkende, ontspannende massage, waardoor de wervelkolom nog meer wordt gestrekt en de spieren langs de wervelkolom enorm ontspannen. Wanneer er veel pijnklachten zijn, kan de Breuss-massage voorafgaand aan de Dorn-behandeling worden uitgevoerd, om de rug eerst te ontspannen en daarmee voor te bereiden op de Dorn-behandeling. Natuurlijk is het ook mogelijk om alleen voor een Breuss-massage te kiezen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voetreflextherapie Rosmalen uit de rubriek geneeskunde uit Den Bosch is gevestigd aan de Alverborch 13 in Rosmalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25226833.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Voetreflextherapie Rosmalen zijn o.a. :