Van Reincke | Business Coach in Velp

Ondernemerscoach

Over Van Reincke | Business Coach

Van Reincke | Business Coach valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Mevr. Yolanda Reincke is de drijvende kracht achter Van Reincke | Business Coach. Ik werk graag met mensen en iets voor ze betekenen, vooral voor diegenen die graag een zinvol en leuk leven willen hebben. Gebrand zijn om vooruit te willen, maar alleen nog niet weten hoe.

Daarom wil ik zoveel mogelijk MKB ondernemers helpen om de stress van het ondernemerschap drastisch te verminderen en een geweldige ondernemer te worden met een toekomstbestendig bedrijf.

Ik ben een coach die voor resultaat gaat, ervaren all-round business professional. Positief, inventief maar vooral een toegewijd en loyaal persoon.

Ben je op zoek naar een coach die je kan helpen bij het volgen van je passie? Doen waar je goed in bent? Je eigen koers bepalen en je eigen keuzes leren maken? Een coach die je kan helpen om veel meer te kunnen bereiken dan dat je voor mogelijk houdt? Om net dat stapje extra te zetten? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij Van Reincke | Business Coach.

Samen met jou, en je team stap voor stap de verandering te realiseren die jij als ondernemer zoekt.

De volgende (coaching) programma's die aangeboden worden bij Van Reincke | Business Coach:

- ActionCOACH, door dit intensieve en intense programma, leer je sneller, bereik je sneller resultaat en vindt je sneller de ‘werk-prive’ balans die je zoekt. Én de 1:1 coaching aanpak is zó solide en bewezen dat ik resultaat kan garanderen!

- ActionCLUB, is een MasterClass programma voor ondernemers die graag willen leren hoe zij verandering kunnen brengen in hun bedrijf of privé leven.

- GrowthCLUB, is dé workshop om los te komen uit de waan van de dag en waar je leert hoe je meer structuur in je bedrijf en je manier van werken kunt krijgen. En meer actiegericht gaat werken zodat je meer voor elkaar krijgt in minder tijd.

- RelatieEVENT, het 6-Steps-Seminar is een 60-90 minuten durend event op locatie bij de organisator. De organisator is een persoon of bedrijf die een interessant en inspirerend event voor zijn of haar klanten wil organiseren. Combineer het met een borrel na afloop!

- Aligment, een interactieve workshop waarin we zullen werken aan verschillende aspecten van je bedrijf. Het doel van de Alignment is duidelijkheid krijgen over de missie, visie en doelen van het bedrijf en te bepalen hoe we jouw bedrijf succesvoller kunnen maken. Hoe we het verborgen potentieel kunnen verzilveren.

Ben je geïnteresseerd? Kijk dan voor meer informatie en de mogelijkheden op website. Kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Reincke | Business Coach uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Bronkhorstweg 32 in Velp. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28233544.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Van Reincke | Business Coach zijn o.a. :