Van den Oord Wegenbouw in Vlijmen

Van den Oord Wegenbouw: Grondwerkzaamheden, riolering, bestrating, complete terrein inrichting en gladheid bestrijding

Over Van den Oord Wegenbouw

Van den Oord Wegenbouw valt onder de rubriek grond weg waterbouw uit Den Bosch.

Van den Oord Wegenbouw is in het bezit van een leuk team met zeer ervaren en enthousiaste stratenmakers. De stratenmakers van Van den Oord Wegenbouw zijn zeer ervaren in het aanleggen en herstellen van diverse soorten straatwerk.

De straten die Van den Oord Wegenbouw moet herstellen en aanleggen zijn onder andere voor: Winkelgebieden, industriƫle toepassingen of voor particulieren (realisering van een goede verblijf en leefomgeving).

U kunt voor de volgende diensten terecht bij Van den Oord Wegenbouw: Grondwerkzaamheden, riolering, bestrating, complete terrein inrichting en gladheid bestrijding.

De soorten werkzaamheden die Van den Oord Wegenbouw voor u kan uitvoeren zijn: Rioleringswerk, straatwerk, grondwerk, gladheid bestrijding en sierbestrating. Hieronder worden de bovenstaande werkzaamheden wat toegelicht.

Rioleringswerk:

Voor de complete aanleg van rioleringen kunt u bij Van den Oord Wegenbouw terecht. Welke riolering u ook wenst, Van den Oord Wegenbouw kan elke gewenste riolering met verschillende soorten materiaal, maten en vormen op diverse manieren aanbrengen.

Straatwerk:

Van den Oord Wegenbouw kan diverse soorten straatwerk uitvoeren, deze bestratingswerkzaamheden kunnen worden onderverdeeld in het aanbrengen van nieuw werk of het verrichten van onderhoud.

Grondwerk:

Van den Oord Wegenbouw kan allerlei soorten grondwerk voor u verrichten, of het nu gaat om: Grondwerk voor bestratingen, drainage, asfalteringen of het graven van sleuven voor rioleringen.

Gladheid bestrijding:

Ook kan Van den Oord Wegenbouw naast de dagelijkse werkzaamheden de wegen beheerders extra services aanbieden zoals: Gladheid bestrijding en sneeuw verwijdering.

Sierwerk:

Omdat sierbestrating steeds meer inkomt, is Van den Oord Wegenbouw zich daar ook in gaan specialiseren. Van den Oord Wegenbouw maakt namelijk al erg lang diverse soorten bestratingen dit van kleine stukjes vakwerk tot complete (her)inrichtingen van marktpleinen, winkel promenades of woonstraten.

Wilt u meer informatie over Van den Oord Wegenbouw? Neemt u dan contact op of bekijkt u de website eens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van den Oord Wegenbouw uit de rubriek grond weg waterbouw uit Den Bosch is gevestigd aan de Wolput 81H in Vlijmen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 073-5997010.

Diensten en producten voor grond weg waterbouw

Trefwoorden die horen bij Van den Oord Wegenbouw zijn o.a. :