Uitvaartverzorging Hesseling in Nijmegen

Uitvaartverzorging Hesseling, specialist in uitvaarten en kinderuitvaarten.

Over Uitvaartverzorging Hesseling

Uitvaartverzorging Hesseling valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Den Bosch.

Wanneer er een dierbaar persoon komt te overlijden is dat natuurlijk een zeer heftige en emotionele gebeurtenis, Uitvaartverzorging Hesseling helpt u graag in deze moeilijke periode om alles in goede banen te leiden. De drijvende kracht achter Uitvaartverzorging Hesseling is Angelique Hesseling.

U kunt bij mij een keuze maken uit 3 verschillende pakketten;

* Basis pakket

* Medium pakket

* Compleet pakket

Op de website kunt u kijken welk pakket het beste bij uw situatie past. Daarnaast is geen enkele uitvaart hetzelfde, daarom zijn alle pakketten aan te passen naar wens.

Uitvaartverzorging Hesseling is daarnaast gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Angelique kijkt samen met jullie ouders naar een passende en waardige manier om afscheid te kunnen nemen van dit grote verlies. Een kinderuitvaart ligt uiteraard heel gevoelig, daarom is het erg belangrijk om hier de juiste aandacht aan te besteden.

Wilt u meer informatie over mijn werkwijze of over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Uitvaartverzorging Hesseling uit de rubriek uitvaartverzorging uit Den Bosch is gevestigd aan de Lankforst 1322 in Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28225269.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Uitvaartverzorging Hesseling zijn o.a. :