Triggerpoint therapie Den Bosch in Den Bosch

Triggerpoint therapie Den Bosch: Vaak een mix van enkelen therapieën.

Over Triggerpoint therapie Den Bosch

Triggerpoint therapie Den Bosch valt onder de rubriek paramedisch centrum in Den Bosch.

Heeft u last van nek-en schouderklachten, rugklachten, RSI, CANS, hoofdpijn/migraine, spierklachten, kramp, pijn of spierklachten in een arm of been? Dan bent u bij Triggerpoint Therapie Den Bosch helemaal aan het juiste adres.

Een neuromusculair therapeut werkt holistisch. De behandelingen worden ondersteund door de wetenschap en gangbare opvattingen. De behandeling vindt plaats in mijn praktijk. We willen versterking en balans in de spierfuncties creëren. Vaak pas ik verschillende soorten therapieën toe om dit te bereiken. Welke therapie dan de verlossende heling heeft gebracht is niet belangrijk want u bent van uw klachten verlost.

De praktijk is direct toegankelijk. Er is geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. De zorgverzekeraar zal ook een groot deel of helemaal voor u vergoeden als u een aanvullende verzekering heeft.

We bieden verschillende behandelvormen, zoals:

- Dry-needling. - Ontspanningsmassage. - Spinale segmentatie of bindweefselmassage. - Sportmassage. - Triggerpoints. - Lymfedrainage.

Wilt u graag meer informatie over de behandelingen die wij te bieden hebben? Neem dan eens een kijkje op de website. Voor verdere vragen kan er natuurlijk ook altijd contact met ons worden opgenomen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Triggerpoint therapie Den Bosch uit de rubriek paramedisch centrum uit Den Bosch is gevestigd aan de Oude Vlijmenseweg 25 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11302029.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Triggerpoint therapie Den Bosch zijn o.a. :