smulders-administratie in Tilburg

Smulders Administratie | De online boekhouder van Brabant.

Over smulders-administratie

smulders-administratie valt onder de rubriek administratiekantoor in Den Bosch.

Smulders Administratie is dé online boekhouder van Brabant en verwerkt uw gehele administratie voor een vast bedrag per maand. Na ruim 12 jaar ervaring te hebben opgedaan bij diverse grote en middelgrote accountantskantoren was het tijd voor een nieuwe stap. In januari 2020 is Smulders Administratie opgestart.

De doelstelling van Smulders Administratie is om uw financiële administratie zo ver mogelijk te digitaliseren. Dat is onder andere te realiseren door gebruik te maken van de beschikbare online tools.

Door de administratie zo ver mogelijk te automatiseren kan Smulders Administratie de administratie efficiënt verwerken, waardoor zij in staat zijn om hun werkzaamheden tegen een scherp tarief aan te bieden. Naast het uitbesteden van uw boekhouding kunt u ook bij Smulders Administratie terecht voor administratieve ondersteuning, het verzorgen van de fiscale afgiften, detacheringsopdrachten en juridische en fiscale dienstverlening.

Smulders Administratie richt zich met hun dienstverlening voornamelijk op zelfstandigen zonder personeel en kleine ondernemingen in de regio Midden-Brabant.

Smulders Administratie past hun dienstverlening aan op de wens van de klant. Op basis van uw wensen kan Smulders Administratie geheel of gedeeltelijk de boekhouding verwerken. De administratie wordt door hun verwerkt in hun eigen boekhoudpakket. Daarnaast kunnen zij op afstand inloggen en de administratie in uw eigen boekhoudpakket verwerken.

Smulders Administratie verwerkt de boekhouding:

- Per kwartaal

- Per maand

- Per week

Hierdoor kan Smulders Administratie snel rapporteren en heeft u altijd zicht in de actuele cijfers van uw onderneming.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven, verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

smulders-administratie uit de rubriek administratiekantoor uit Den Bosch is gevestigd aan de oosterbeekstraat 57 in tilburg. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-42249269.

Diensten en producten voor administratiekantoor

Trefwoorden die horen bij smulders-administratie zijn o.a. :