Seoh-Uitvaart in Den Bosch

Seoh-Uitvaart: Persoonlijk, creatief en uniek.

Over Seoh-Uitvaart

Seoh-Uitvaart valt onder de rubriek uitvaartverzorging in Den Bosch.

Zoekt u een jong bedrijf in de wereld van de uitvaartbegeleiding? Seoh-Uitvaart komt met frisse en creatieve idee├źn om de uitvaart van u of uw geliefde, een uniek en eigen karakter te geven. Ook wanneer u uw eigen uitvaart alvast vorm wilt geven, denkt Seoh-Uitvaart graag met u mee.

De drijvende kracht achter Seoh-Uitvaart is Harold Hoes. Vanuit zijn brede levens- en beroepservaring en zijn liefde voor mensen, heeft Harold in 2015 deze uitvaartonderneming opgezet. Vanuit een creatieve en nieuwe visie wil Harold in deze branche een fris geluid laten horen.

Harold is al een aantal jaren met het milieu bezig en dit wil hij ook inbrengen in zijn bedrijf. Daarom biedt Seoh-Uitvaart ook groene uitvaarten aan. Deze uitvaarten hebben als basis dat ze op alle onderdelen zo duurzaam mogelijk zijn en van milieuvriendelijke producten gebruik maken.

Harold komt naar u toe en samen met u zal de dag van de uitvaart geregeld worden. Alles zal volgens afspraak verlopen en ook op de dag van de uitvaart kunt u alles aan Harold overlaten.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Seoh-Uitvaart? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Seoh-Uitvaart uit de rubriek uitvaartverzorging uit Den Bosch is gevestigd aan de Kloosterlaan 36 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0624269742.

Diensten en producten voor uitvaartverzorging

Trefwoorden die horen bij Seoh-Uitvaart zijn o.a. :