Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! in Veghel

Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! Coaching & Training

Over Sandra Dobbelsteen - Wake up to life!

Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Leef voluit uw mooiste leven! We leven in een tijd waarin flexibiliteit, aanpassingsvermogen, doortastendheid en grenzen verleggen van ons verwacht wordt. En dit alles onder een bepaalde tijdsdruk en sociale druk, wat veel van ons vraagt. Dus heel logische dat we het soms even niet meer weten, dat we niet opgeladen raken, dat er conflicten komen en levensenergie niet op dat niveau zit wat je ooit voor ogen had.

Daarnaast volgt ook nog eens hoe belangrijk het is om goed voor onszelf te zorgen en het creëren van een stevig basisfundament waarin we de juiste keuzes kunnen maken, dichtbij onszelf blijven en dat voorkomen beter en effectiever is dan genezen

In tijden waarin je iedereen tevreden wilt houden, waarin de langste adem telt, de sociale druk hoger is dan ooit, is dat een hele uitdaging. Hoe maak je dan de juiste keuzes hierin?

Als ervaringsdeskundige (burn-out) en jarenlange ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige weet Sandra als geen ander wat er gebeurd als er een disbalans ontstaat zowel werk als privé. Wat daarin het effect is op je eigenwaarde en zelfvertrouwen, het gezin, de omgeving en het werk/bedrijf.

Haar aanpak geeft inzichten en tools in handen om energie, vitaliteit, mindset en ambities te optimaliseren voor een stevig fundament in leven en werk. Waarin energie het kompas gaat worden in alles wat men doet. Terug naar de kern van wie je bent zodat jij weer JA gaat zeggen tegen jezelf en een energiek en passievol leven onder jouw voorwaarden.

Wil jij ook energiek en met enthousiasme de dag tegemoet gaan? Jouw ambities waar maken? Dan bent jij bij Sandra Dobbelsteen aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor diverse coaching/training trajecten, deze ziet u hieronder terug: - 1 op 1 coaching trajecten van 3 maanden (+3 maanden schaduwcoaching)

- Create Your Life & Boost Your Energy 12 weken programma (Online en max 10 personen. Start Oktober) 3 coaches die jou alle tools in handen om fysieke kracht, gedachtenkrachten en gevoelskracht weer samen laten werken.

- Maximize Your Life traject | Combinatie van 1 op 1 en het 12 weken programma

- Vip traject – professionals | coaching voor jou als ondernemer

Bekijk de website voor de mogelijkheden en meer informatie. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact op te nemen om vrijblijvend een kennismaking of inspiratiesessie te boeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Schapeweide 46 in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28272750.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! zijn o.a. :

Nieuws van Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! in Veghel

'HOE LAAT JE ENERGIE VÓÓR JOU WERKEN?'

'HOE LAAT JE ENERGIE VÓÓR JOU WERKEN?'

Wat als opladen alleen niet meer genoeg is!