Re-Frames VOF in Vinkel

Re-Frames VOF: Coaching & Training.

Over Re-Frames VOF

Re-Frames VOF valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Re-Frames VOF is de steun en toeverlaat voor mens en (startende) organisatie bij stagnatie, turbulentie, ontwikkeling en groei. Door middel van analyse, coaching en training kan Re-Frames VOF personen, organisatie, groepen en teams begeleiden bij: - Het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. - Het vinden van antwoorden op vragen. - Het benutten van ongebruikte mogelijkheden. - Het vinden van oplossingen voor problemen.

Het doel van Re-Frames VOF is om mens en organisatie in staat te stellen om op een evenwichtige manier, vanuit een natuurlijke houding en eigen kracht, tot optimale prestaties en welbevinden te komen.

U kunt bij Re-Frames VOF terecht voor diverse diensten. Het gaat om de volgende diensten: - Personal coaching. - Business coaching. - Business training. - Bedrijfsanalyse. - Project management.

De gezichten achter Re-Frames VOF zijn Franka Mes-Salfischberger (Personal coaching, business coaching & training en bedrijfsoptimalisatie), Hans Preijde (Business coaching & training, bedrijfsoptimalisatie en projectmanagement) en Gras (Cor) Mes (Bedrijfsoptimalisatie en projectmanagement).

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Re-Frames VOF? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Re-Frames VOF uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Coppensdijk 20-22 in Vinkel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12526543.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Re-Frames VOF zijn o.a. :