PREZENT Mindfulness & Coaching in S-Hertogenbosch

Veerkrachtcoaching voor ambitieuze therapeuten, coaches en zorgondernemers

Over PREZENT Mindfulness & Coaching

PREZENT Mindfulness & Coaching valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Bent je niet meer in balans en zoek je naar antwoorden op belangrijke levensvragen? Dan ben je bij mij helemaal aan het juiste adres. PREZENT Mindfulness & Coaching is de praktijk voor mindfulness, meditatie en coaching. We stippelen samen jouw pad uit naar een evenwichtiger leven!

Herken je jezelf in onderstaand?

* Vaak gehaast, druk bezig met alles wat nog moet * De spanning is voelbaar, ook in je lichaam… pijnklachten in de rug en schouders zijn je niet vreemd of nieuw, of vage klachten in je spijsvertering, hoofdpijn… * Je legt de lat vrij hoog voor jezelf; je moet veel en liefst zo goed mogelijk * In je agenda heb je geen tijd voor jezelf * Wanneer je zit en probeert iets te doen voor jezelf of te ontspannen, spoken alle lijstjes door je hoofd… en je staat weer op om iets nuttigs te doen * Gevoel van onrust, spanning, gejaagdheid of stress * Of krijgt angst en somberheid greep op jou…? * Het gevoel dat je het overzicht kwijtraakt van je taken en prioriteiten * Besluiteloosheid, twijfelen, vergeetachtigheid, snel prikkelbaar of moe * Steeds op zoek naar iets (anders)

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact op met Laura via de contactgegevens, of via de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PREZENT Mindfulness & Coaching uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Wateringen 51 in s-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52181944.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PREZENT Mindfulness & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van PREZENT Mindfulness & Coaching in S-Hertogenbosch

Binnenkort gaat SummerSchool open!

Binnenkort gaat SummerSchool open!

PREZENT Mindfulness & Coaching biedt vanaf 17 juni een Summer School Mindfulness aan