PREZENT Mindfulness & Coaching in S-Hertogenbosch

NatuurCoach & Mindful coach voor gedreven mensgerichte (solo-)ondernemers

Over PREZENT Mindfulness & Coaching

PREZENT Mindfulness & Coaching valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

?? Ben je een solo-ondernemer in de dienstverlenende, mensgerichte sector? ?? Expert in wat je doet, gedreven om je business te laten groeien? ?? Soms door de bomen het zicht op het bos kwijt? ?? Moe en overwhelmd door alles wat je zelf wilt, moet of geacht wordt om te doen. ?? Loop je daarin vast, twijfel je aan de juiste of nieuwe richting, acties en je eigen draagkracht? ?? Heb je een business-gerelateerde of persoonlijke vraagstuk waarin je vastloopt, onrust of weerstand waarin je lijkt te stagneren?

?? Ik bied je een natuurlijke omgeving, kader en vorm als gids en coach, letterlijk buiten in de natuur. ?? Als Natuurcoach en mindful coach geef ik jou de ruimte om je antwoorden te vinden. Ik ga je geen businessmethode, -technieken of -strategie leren. ?? Ik help je wél te vertragen en vanuit daar een nieuw begin en perspectief laten ontstaan, of scherper krijgen van je wens, verlangen en doel - in business of persoonlijk. ?? Zodat jij weer in beweging komt, vanuit je hart en ziel in de richting kunt die je wenst, en zodat het weer stroomt.

‘If you don’t change direction, you’ll end up where you’re going.”

?? Nieuwsgierig? Maak alvast kennis met mij door de Zin in Stilte -wandeling te downloaden (webiste/gratis) en naar buiten te gaan, of door blogs te lezen op de website. ?? Wil je met mij werken? Boek op de website een kosteloos Sign of Selflove -gesprek met een ervaren coach - samen bereiken we veel meer!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PREZENT Mindfulness & Coaching uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Wateringen 51 in s-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52181944.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PREZENT Mindfulness & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van PREZENT Mindfulness & Coaching in S-Hertogenbosch

Natuurcoaching voor ondernemers

Natuurcoaching voor ondernemers

Vanaf april 2021 coach ik solo-ondernemers buiten in de natuur en ben op zoek naar ondernemers voor een pilot!

Binnenkort gaat SummerSchool open!

Binnenkort gaat SummerSchool open!

PREZENT Mindfulness & Coaching biedt vanaf 17 juni een Summer School Mindfulness aan