PREZENT Mindfulness & Coaching in S-Hertogenbosch

Veerkrachtcoach voor betrokken en bevlogen zorgprofessionals

Over PREZENT Mindfulness & Coaching

PREZENT Mindfulness & Coaching valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

GROOT HART VOOR DE ZORG - WIE ZORGT ER VOOR JOU? Je hebt al aardig wat ervaring als verpleegkundige, therapeut, arts of in een ondersteunende functie, en je bent als een vis in het water in de zorg.

Je draagt graag bij aan het herstel van anderen en de kwaliteit van hun leven. Liefst zet je mensen in beweging zodat zij voor zichzelf leren zorgen. Je bent gedreven in je vak en krijgt niet genoeg van cursussen; de kansen om zelf bij te leren en nog beter te worden in je beroep – om anderen nog beter te kunnen helpen.

Echter... alles leek op rolletjes te lopen, en hoewel het druk was bleven alle ballen wel in de lucht – tot voor kort. Ineens kreeg je allerlei klachten en problemen met je eigen gezondheid. De grenzen van je fysieke belastbaarheid zijn niet oneindig gebleken, waardoor ook je mentale en emotionele stabiliteit wankelt… het voelt alsof je het gewoon niet meer trekt. Je zit zelf in de medische molen, met fysieke klachten, (dreigend) verzuim en stagnerend herstel van onbekende duur. De rollen zijn omgekeerd, en dat is heel erg wennen: het is confronterend en frustrerend, op zijn zachtst uitgedrukt. Wil je hier iets aan veranderen?

HET IS TIJD OM JE EIGEN WELZIJN, ENERGIE EN JE GEZOND VOELEN OP #1 TE ZETTEN. EERST JIJ, DAN DE REST.

BEGIN VANDAAG MET HET HERSTEL EN HET VOEDEN VAN JE VEERKRACHT, ENERGIE & RUST. VERWIJDER RUIS EN BALLAST OM HELDER TE ZIEN, EN HERSTEL JE EIGEN COMPAS - JE INTUÏTIE.

‘If you don’t change direction, you’ll end up where you’re going.”

Nieuwsgierig? Kijk naar de GRATIS Checklist Op pad naar Beter, Zin in Stilte -wandeling en blogs op de website. Wil je met mij werken? Boek op de website een kosteloos Sign of Selflove -gesprek met een ervaren coach & therapeut; samen komen we sneller (veel) verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PREZENT Mindfulness & Coaching uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Wateringen 51 in s-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52181944.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij PREZENT Mindfulness & Coaching zijn o.a. :

Nieuws van PREZENT Mindfulness & Coaching in S-Hertogenbosch

Binnenkort gaat SummerSchool open!

Binnenkort gaat SummerSchool open!

PREZENT Mindfulness & Coaching biedt vanaf 17 juni een Summer School Mindfulness aan