Praktijk MooiLeven in Den Bosch

Praktijk MooiLeven: Coaching voor het hele gezin.

Over Praktijk MooiLeven

Praktijk MooiLeven valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Bent u opzoek naar coaching voor het hele gezin? Dan bent u bij Praktijk MooiLeven aan het juiste adres.

Het gezicht achter Praktijk MooiLeven is Carola, een professional met de nodige ervaring. Zij is iemand die zonder oordeel naar u wilt luisteren. Praktijk MooiLeven is een veilige plek voor u als ouder en voor uw kind waar u uw verhaalt kunt vertellen. Praktijk MooiLeven zoekt samen met jullie naar de mogelijke oplossingen, zodat jullie daarna ook samen verder kunnen.

De expertise van Praktijk MooiLeven ligt onder andere in Rouw begeleiding. Rouw in de brede zin van het woord. Daarmee wordt bedoeld rouw a.g.v. echtscheiding, ziekte, overlijden, werkeloosheid of bv verhuizing.

Hoog gevoeligheid en hoe daar mee om te gaan als kind, ouders of volwassene is ook een thema waar expertise ligt in de praktijk.

Traumaverwerking d.m.v. EMDR is ook mogelijk.

Bij Praktijk MooiLeven is er altijd mogelijkheid voor een (gratis) kennismakingsgesprek, telefonisch of in de praktijk van maximaal 25 minuten.

Een traject bij Praktijk MooiLeven gaat meestal als volgt: 1. Intakegesprek 2. individuele gesprekken of gezinsgesprekken 3. tussen evaluatie (wat gaat al goed/beter en wat raagt misschien nog aandacht. 4. individuele gesprekken of gezinsgesprekken 5. evaluatie

Niets is geheel voorspelbaar en elk traject zal een persoonlijk traject zijn. (Een richtlijn voor het aantal gesprekken is tussen 5 en 10 gesprekken)

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt via de contactgegevens contact opnemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk MooiLeven uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Groen van Prinstererlaan 41 a in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 073-6446636.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Praktijk MooiLeven zijn o.a. :