Praktijk Manolis in S-Hertogenbosch

Praktijk Manolis: Praktijk voor Mano-Therapie.

Over Praktijk Manolis

Praktijk Manolis valt onder de rubriek geneeskunde in Den Bosch.

Bent u op zoek naar balans, rust en uzelf? Bent u moe? Weet u niet meer waar u moet beginnen om weer tot uzelf te komen? Dan kan Praktijk Manolis u helpen. Mano-Therapie kan namelijk helpen met zowel lichamelijke als emotionele klachten. Deze therapie is compact en geeft snel resultaat. Kinderen en volwassenen kunnen terecht voor een behandeling.

Het gezicht achter Praktijk Manolis is Jolanda van Zundert Mano-Therapeute en Reiki Master. Ook heeft Jolanda het diploma Medische en Psychosociale basiskennis.

Mano-Therapie kan helpen bij diverse klachten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van deze klachten:

- Verhoogde gevoeligheid (HSP), Allergie├źn en huidaandoeningen, stress klachten, hoofdpijn, burn-out klachten, vermoeidheid en problemen met de spijsvertering.

Heeft u een andere specifieke klacht? Dan kunt u altijd vragen naar de mogelijkheden. Mano-Therapie haalt oorzaken van uw klachten (die zijn opgeslagen in ons onderbewustzijn) naar boven. Het doel van deze therapie is dat u uw leven weer in eigen handen kan nemen. U zult leren om uw grenzen weer aan te geven en naar uw eigen lichaam te luisteren.

U kunt contact opnemen wanneer u een vraag heeft. Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u ook de website bekijken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Praktijk Manolis uit de rubriek geneeskunde uit Den Bosch is gevestigd aan de Helftheuvelweg 75 in s-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28141118.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Praktijk Manolis zijn o.a. :

Nieuws van Praktijk Manolis in S-Hertogenbosch

Opleiding Mano-Therapeut

Opleiding Mano-Therapeut

Mano Therapie is een Lichaamsgerichte behandeling en begeleiding voor lichamelijke en geestelijke balans, d.m.v. diverse behandeltechnieken.