PB Security s-Hertogenbosch en omgeving in S-Hertogenbosch

PB Security | Biedt beveiligingsoplossingen op maat aan en zijn er voor u en uw veiligheid.

Over PB Security s-Hertogenbosch en omgeving

PB Security s-Hertogenbosch en omgeving valt onder de rubriek beveiliging in Den Bosch.

PB Security is een jonge gedreven organisatie die een absoluut commitment heeft op het creƫren van een krachtige samenwerking met onze klanten. In de afgelopen jaren heeft PB Security het netwerk snel weten uit te breiden. Bij PB Security pakken zij verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening en hechten veel waarde aan integriteit. Dat wil zeggen het maken van goede en duidelijke afspraken en het nakomen van deze afspraken.

PB Security focust zich als organisatie volledig op de klant. Hierdoor bieden zij alle aandacht die nodig is en zorgt PB Security samen voor het gewenste resultaat. Daarnaast kijken zij ook altijd naar de ontwikkelingen in de markt en hoe zij hier als organisatie op kunnen inspelen.

Bij PB Security stellen zij het werken als een 'team' voorop, PB Security zijn met elkaar verantwoordelijk voor een correcte dienstverlening. Dit vertaald zich in vele krachtige samenwerking met de huidige klanten van PB Security.

De diensten van PB Security zijn onder andere:

- Objectbeveiliging

- Evenementen beveiliging

- Ad-Hoc dienstverlening

- Detacheringspersoneel

- Toezichthouders

- Bouwplaatsbeveiliging

- Veiligheidskundigadvies

Beveiligers inhuren voor de beveiliging van uw (bedrijfs)evenement of voor bewaking van bedrijfspand, winkel of bouwterrein? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op.

Voor meer informatie over de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PB Security s-Hertogenbosch en omgeving uit de rubriek beveiliging uit Den Bosch is gevestigd aan de Rietveldenweg 43A in s-Hertogenbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 073-2001125.

Diensten en producten voor beveiliging

Trefwoorden die horen bij PB Security s-Hertogenbosch en omgeving zijn o.a. :