Multiple Choice Den Bosch in Denbosch

Multiple Choice is een organisatiebureau die zich richt op het plannen van uw bruiloft.Onze naam zegt het al; u kunt echt alle kanten met ons op.

Over Multiple Choice Den Bosch

Multiple Choice Den Bosch valt onder de rubriek evenementen bureau in Den Bosch.

Waarom kiezen voor een weddingplanner?

- Wij coördineren en regelen alles. Van leveranciers tot briefings. - Angst en stress raakt u kwijt doordat wij alles op ons nemen en zorgen dat uw dag ook echt een genot wordt. Niet alleen voor u, maar ook voor al uw gasten. - Het werkt tijdbesparend. Wij zoeken alles voor u uit. Uiteraard in overleg welke trouwlocaties er allemaal zijn. - Wij hebben een netwerk van betrouwbare leveranciers. Dus geen risicovolle investeringen in bedrijven en diensten die wellicht failliet gaan e.d. - Wij kunnen het maximale uit uw budget halen. Door ons netwerk van leveranciers kunnen we vaak ook kortingen regelen en verder onderhandelen. - Uw evenement, precies op maat naar uw wensen. Kortom; genieten van uw eigen bruiloft zonder afleidingen en zorgen.

Over Multiple Choice Den Bosch:

Als weddingplanner kan ik uw bruiloft tot een onvergetelijke mooie dag maken! U geeft uw wensen door aan mij en ik ga direct daarmee aan de slag voor u. Mijn naam is Marty Walters en ik ben gecertificeerd als weddingplanner, ik mag mij een weddingplanner noemen omdat ik de volgende opleiding met succes heb behaald: Hogere vakopleiding Wedding Planner.

Wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u een kijkje nemen op mijn website http://www.multiplechoicedenbosch.nl of contact met mij opnemen via de mail of telefonisch.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Multiple Choice Den Bosch uit de rubriek evenementen bureau uit Den Bosch is gevestigd aan de Vierdemorgen 28 in Denbosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30334397.

Diensten en producten voor evenementen bureau

Trefwoorden die horen bij Multiple Choice Den Bosch zijn o.a. :