Mens en Voeding in Den Bosch

Mens en Voeding: Diëtist en leefstijlcoach.

Over Mens en Voeding

Mens en Voeding valt onder de rubriek coaching uit Den Bosch.

De drijvende kracht achter Mens en Voeding is Michel Willems. Michel is een diëtist, gewichtsconsultent en leefstijlcoach.

U wilt graag afvallen maar dit lukt nog niet echt? U eet wel gezond maar er gaan geen kilo's af? U heeft suikerziekte en u vraagt zich af wat er nu aan uw dieet veranderd? Heeft u een leefstijl of voedingsvraag? Mens en Voeding helpt u dan graag verder.

Mens en Voeding is de specialist op het gebied van voeding, voedingskundige vragen en leefstijlcoaching. Doordat Michel zich heeft gespecialiseerd tijdens zijn opleiding, heeft hij zich verdiept in vragen bij:

- Suikerziekte, hart- en vaatziekte, overgewicht en obesitas, COPD en voorlichting/educatie en gedragsverandering.

Mens en Voeding is als praktijk geregistreerd in het Paramedisch Kwaliteitsregister. Dit betekend dat Michel daarmee voldoet aan de opleidingseisen vanuit de wet BIG. Michel beschikt over de benodigde kennis en ervaring om zijn beroep als diëtist uit te mogen oefenen.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Mens en Voeding? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Mens en Voeding uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Ophiuslaan 537 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-47140476.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Mens en Voeding zijn o.a. :