Lovely Wedding in Den Bosch

Het zorgen voor dat is de passie van Lovely Wedding, een (flink) steentje kunnen bijdragen aan uw bruiloft door alles uit handen te nemen. Lovely Wedding zorgt ervoor dat u volledig kunt genieten van uw dag.

Over Lovely Wedding

Lovely Wedding valt onder de rubriek bruidsmode in Den Bosch.

Lovely Wedding Als stagiaire in de evenementenbranche en als secretaresse kreeg ik het organisatievirus echt goed te pakken. Daarop besloot ik in 2007 mijn eigen Wedding Planner bureau op te zetten. Ik wil van die passie mijn werk maken. Van jongs af aan zit het organiseren (het zorgen voor) er al in, maar ik miste nog iets, ik wilde verder en specialer. En een aantal jaren later kwam het fenomeen Wedding planner overwaaien vanuit Amerika. Alles achter de schermen regelen zodat het bruidspaar een onvergetelijke dag kan beleven.

Het zorgen voor dat is de passie, een (flink) steentje kunnen bijdragen door alles uit handen te nemen. Lovely Wedding zorgt ervoor dat u volledig kunt genieten van uw dag. Lovely Wedding is aangesloten bij de brancheorganisatie Wedding Planners International.

Werkwijze Maatwerk, staat hoog in het vaandel bij Lovely Wedding. Tijdens een persoonlijk gesprek worden uw wensen op een rijtje gezet. Dat verwerken wij tot een voorlopig draaiboek/voorstel. Dan kneden wij samen met u net zo lang tot het voldoet aan uw wensen en kan worden omgezet in een definitief plan. Gaandeweg dit proces, dat u uiteraard bijtijds moet starten, kunt u de kosten dus uitstekend in de hand houden.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lovely Wedding uit de rubriek bruidsmode uit Den Bosch is gevestigd aan de van Broeckhovenlaan 13 in den bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39214455.

Diensten en producten voor bruidsmode

Trefwoorden die horen bij Lovely Wedding zijn o.a. :