Lifestyle label in Odiliapeel

Welkom bij Lifestyle label!!!

Over Lifestyle label

Lifestyle label valt onder de rubriek webshop in Den Bosch.

Annika is de drijvende kracht achter Lifestyle label.

Bij Lifestyle label vindt je een groot assortiment aan sieraden en accessoires. Niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Maak jouw outfit compleet met een tas, een leuk sieraad of een sjaal!

Daarnaast hebben wij ook een collectie aan woonaccessoires waarvan een deel handmade by Lifestyle label. Je kunt dit herkennen aan het label handmade by Lifestyle label. Sinds november 2019 bieden wij ook interieur advies aan. Je vindt meer informatie op de pagina interieur advies daar staan de diverse pakketten beschreven die wij aanbieden.

De tijd van Kerst is weer in zicht. Dus zou jij iemand willen verrassen met een welverdiend kerstpakket? Omdat die persoon(en) het afgelopen jaar zo hard gewerkt heeft, of omdat hij/zij jou zo fijn helpt in het huishouden, oppast op jouw kinderen of altijd voor jouw klaar staat. Vraag een kerstpakket aan bij Lifestyle label. Wij stellen een pakket samen geheel naar jouw wensen en naar jouw gekozen budget. De kerstpakketten worden verpakt in transparante folie zo is het een feest om het kerstpakket te overhandigen.

Wij hebben verschillende sieraden voor dames zoals armbandjes, kettingen en oorbellen! Leuk voor u zelf of voor kado. Het is mogelijk om meerdere sieraden bij elkaar te dragen. Combineer het en maak een leuk geheel! Ook voor de mannen hebben wij een mooie collectie. Deze bestaat uit armbanden, horloges en sjaals voor de mannen.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website. Je kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lifestyle label uit de rubriek webshop uit Den Bosch is gevestigd aan de Oudedijk 25A in Odiliapeel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57647939.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Lifestyle label zijn o.a. :

Nieuws van Lifestyle label in Odiliapeel

SALE bij Lifestyle label

SALE bij Lifestyle label

Kortingen tot 60%

15% korting bij Lifestyle label

15% korting bij Lifestyle label

Opzoek naar een leuk 5 december of kerst kado? Je shop nu op onze webshop met 15% korting.