Lifestyle label in Odiliapeel

Welkom bij Lifestyle label!!!

Over Lifestyle label

Lifestyle label valt onder de rubriek webshop in Den Bosch.

Lifestyle label is een webshop met een leuk aanbod aan sieraden, tassen, accessoires en woonaccessoires. Niet alleen verkopen wij sieraden voor dames maar ook voor heren. Maak jouw outfit compleet met een tas, een leuk sieraad of sjaal.

Naast onze webshop bieden wij ook interieur advies aan. Op onze website vind je diverse pakketten die wij aanbieden betreft interieur advies.

Het gezicht achter lifestyle label ben ik Annika Willems. Sinds augustus 2016 ben ik gestart met mijn eigen webshop naast bij fulltime baan als interieur adviseur/styliste. Ik ben mijn eigen webshop gestart met veel passie voor sieraden, tassen, accessoires en woonaccessoires. In 2019 ben ik mijn webshop gaan combineren met interieur adviezen geven. Mijn hele werkweek ben ik bezig met mijn passie interieur. Op mijn fulltime baan geeft in interieuradvies en zorg ik voor de styling in de winkel. Naast mijn baan geeft ik ook interieur advies en combineer ik dit met mijn eigen webshop. Een echte bezige bij zoals je leest.

Ben je nieuwsgierig naar onze collectie? Bekijk onze webshop en shop jouw leuke items bij elkaar. Wij zullen je bestelling met veel liefde voor je verpakken en versturen.

www.lifestylelabel.nl


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lifestyle label uit de rubriek webshop uit Den Bosch is gevestigd aan de Oudedijk 25A in Odiliapeel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57647939.

Diensten en producten voor webshop

Trefwoorden die horen bij Lifestyle label zijn o.a. :

Nieuws van Lifestyle label in Odiliapeel

Vakantie korting bij Lifestyle label!

Vakantie korting bij Lifestyle label!

Shop van 16 augustus t/m 29 augustus 2021 met 10% korting. Gebruik de kortingscode: vakantie

Lifestyle label trakteert op 5 jarig bestaan!!

Lifestyle label trakteert op 5 jarig bestaan!!

Wij bestaan 5 jaar en daarom trakteren wij met diverse kortingen bekijk onze webshop: www.lifestylelabel.nl

Moederdag 9 Mei

Moederdag 9 Mei

Heb jij al een Moederdag kado?