LaRijn Coaching & Advies in Waalwijk

Word de persoon die je wil zijn!

Over LaRijn Coaching & Advies

LaRijn Coaching & Advies valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Via LaRijn Coaching & Advies begeleid ik mensen bij ontwikkelvragen in werk en privé. Naast life-coaching heb ik een specialisme in het begeleiden van familieleden en andere naasten van verslaafden.

Met behulp van persoonlijke coaching help ik je om jezelf bewust te versterken. We komen samen tot de bron en je leert hoe je invloed uitoefent op jezelf en anderen.

Wil je een moeilijke periode verwerken? Wil je beter kunnen loslaten? Wil je een nieuwe uitdaging aangaan? Wil je jezelf beter staande houden als familielid van een verslaafde?

De sleutel ligt in je persoonlijke groei, dat geeft namelijk voldoening. Je voelt je krachtiger, je bent energieker, succesvoller en je voelt je daardoor gelukkiger.

Laten we starten met een kennismaking. Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat jij het gevoel hebt dat ik jou kan helpen. Een succesvol coachingstraject is gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Vraag vrijblijvend een gratis gesprek bij mij aan. We kunnen dan rustig kennis maken en jij kunt ervaren hoe ik ben als persoon en hoe ik coach. Heb je interesse of heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op!

"Geluk zit niet in de afwezigheid van problemen, maar in de vaardigheid om er mee om te gaan."


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

LaRijn Coaching & Advies uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Reigersbekstraat 2 in Waalwijk. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-28704812.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij LaRijn Coaching & Advies zijn o.a. :