Krachtig & Mild in Rotterdam

Coach voor ambitieuze ondernemers en professionals

Over Krachtig & Mild

Krachtig & Mild valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Ben jij een ambitieuze ondernemer en professional die zichzelf verder wil ontwikkelen? Die effectief resultaat wil behalen op een manier die bij je past en waar je energie van krijgt?

Realiseer groei door jezelf nog beter te begrijpen. Meer inzicht in je natuurlijke kracht, je aangeleerde competenties, je onbewuste patronen en wat er kan gebeuren als je onder druk komt te staan, is de start voor verandering. Zonder bewustwording van de onderliggende patronen, realiseer je geen blijvende verandering. Heb jij het lef om kritisch op jezelf te reflecteren? Ik loop graag een stuk mee op je reis om je gedrag te spiegelen, te confronteren indien nodig en om je bewust te laten worden van wie je bent en wat je doet zodat je bewuster keuzes kunt maken die bij je passen en waar je energie van krijgt en je energiek van blijft. Voor een leven met meer balans, meer energie en regie zodat jij de resultaten kunt behalen die jij graag wil.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Krachtig & Mild uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Tijs van Zeventerstraat 35 in Rotterdam. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39392494.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Krachtig & Mild zijn o.a. :

Nieuws van Krachtig & Mild in Rotterdam

Mijn praktijk bestaat 5 jaar!

Mijn praktijk bestaat 5 jaar!

Wie jarig is trakteert! Meld je nu aan en maak kans op een gratis Reflact meting.