JD Betonboringen in Mierlo

BETONBOREN, ZAAGWERK EN HAK EN FREESWERK,KLKEIN SLOOPWERK.

Over JD Betonboringen

JD Betonboringen valt onder de rubriek beton in Den Bosch.

Welkom bij JD Betonboringen, specialist in betonboren, frees- en zaagwerk. We behandelen allerlei soorten beton, zelfs gewapend beton.

Met het juiste gereedschap en diamanttechnologie├źn kunnen we zowel kleine als grote projecten aan. We zijn klaar om aan uw wensen te voldoen.

Diensten:

- Beton boren; Een veelzijdige dienst voor het boren in beton, asfalt of steen. - Beton zagen; Onze gespecialiseerde diamantzaagmachines maken moeiteloos doorgangen in verschillende betonnen structuren. - Sleuven frezen; Het nauwkeurig laten frezen van sleuven.

Wij weten hoe lastig boren kan zijn in diverse materialen zoals natuursteen, gasbeton, asfalt en meer. Maar wij zijn ervaren vakmensen en weten zelfs voor de meest uiteenlopende uitdagingen de juiste oplossing. Of het nu gaat om het infrezen van uw vloerverwarming, secuur beton zagen, kruipruimteventilatie gaten boren of het boren van gaten voor leidingwerk....wij leveren altijd kwaliteit.

Wij doen ons best u binnen 24 uur te woord te staan. Tijdens het boren zijn wij telefonisch slecht bereikbaar.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

JD Betonboringen uit de rubriek beton uit Den Bosch is gevestigd aan de Kersenstraat 112 in Mierlo. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38775612.

Diensten en producten voor beton

Trefwoorden die horen bij JD Betonboringen zijn o.a. :