Human Touch - Massage en coaching in Rosmalen

Praktijk voor massage & coaching!

Over Human Touch - Massage en coaching

Human Touch - Massage en coaching valt onder de rubriek massage uit Den Bosch.

Bent u op zoek naar een beetje ontspanning in deze hectische tijd? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Human Touch - Massage en coaching is de praktijk van John van Velzen, vertrouwen, hygiƫne en respect staan voor mij voorop tijdens de behandeling en verwacht dat ook van u.

Massagevormen die ik aanbied zijn: - Hoofdpijnmassage - Hotstone massage - Lomi lomi massage - Klassieke massage (combi van sport en ontspanningsmassage) - Hammam tellak junior

In deze veeleisende en drukke maatschappij krijgen mensen steeds meer last van stress, werkdruk en onzekerheid. Het is daarom erg belangrijk om uzelf staande te kunnen houden in deze maatschappij. Voor velen is het dan goed om begeleiding te krijgen van een mental coach waarmee u kunt bespreken wat uw valkuilen en patronen zijn en hoe u deze kunt doorbreken. Als gediplomeerd Mental Coach wil ik je hierbij helpen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Human Touch - Massage en coaching uit de rubriek massage uit Den Bosch is gevestigd aan de Eikenburglaan 21 in Rosmalen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-25041561.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Human Touch - Massage en coaching zijn o.a. :

Nieuws van Human Touch - Massage en coaching in Rosmalen

Open dag 28 oktober 2018

Open dag 28 oktober 2018

Human Touch Massage & Coaching houdt 28 oktober 2018 een open dag van 11.00-16.00 uur. Boekt u op deze dag een behandeling dan krijgt u 50% korting.