Huisreiniging XXL in Huissen

Huisreiniging XXL: Helend Mediumschap.

Over Huisreiniging XXL

Huisreiniging XXL valt onder de rubriek paramedisch centrum uit Den Bosch.

Zit u niet lekker in uw vel en zou u graag wat hulp willen om alles weer op de rit te krijgen? Dan kunnen wij bij Huisreiniging XXL u wellicht helpen.

Henk zijn werk bestaat vooral uit het reinigen van woningen en bedrijven, coachen, ondersteunen en healen van onze klanten. Alles gericht op het ondersteunen van mensen bij het verkrijgen van een betere kwaliteit van leven.

Antoinette haar taak is om mensen verder te helpen vanuit een groter perspectief inzicht te geven, blokkades te helpen doorbreken, te begeleiden en meer contact te krijgen met hun ware zelf.

Ieder mens is uniek, vanuit deze kennis gaan wij samen met u kijken naar de best mogelijke behandeling of begeleiding welke voor u goed is.

Heeft u nog vragen voor ons? Of wilt u meer te weten krijgen over ons? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website voor meer informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Huisreiniging XXL uit de rubriek paramedisch centrum uit Den Bosch is gevestigd aan de koperslagerstraat 92 in Huissen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-20846130.

Diensten en producten voor paramedisch centrum

Trefwoorden die horen bij Huisreiniging XXL zijn o.a. :