Hondenschool & Uitlaatservice De Lijn in Den Bosch

100% Kwispelgarantie!

Over Hondenschool & Uitlaatservice De Lijn

Hondenschool & Uitlaatservice De Lijn valt onder de rubriek dierverzorger uit Den Bosch.

Bent u op zoek naar een professionele hondenschool welke op een diervriendelijke manier u helpt bij het trainen van uw hond? Dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Hondenschool & Uitlaatservice De Lijn is een hondenschool en uitlaatservice met meer dan 10 jaar aan ervaring. Onze medewerkers zijn zeer fanatiek en weten waar ze over praten. Onze belangrijkste 3 sleutelwoorden zijn vertrouwen, begrip & inlevingsvermogen.

Onze diensten;

* Basics

* Team

* Specials

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het uitlaten van uw hond(en), uw hond word uitgelaten door een professioneel en gediplomeerd gedragstherapeut, tijdens de wandelingen leert uw hond zijn grenzen te verleggen of andermans grenzen juist leert te respecteren.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website, uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hondenschool & Uitlaatservice De Lijn uit de rubriek dierverzorger uit Den Bosch is gevestigd aan de Peter de Gorterstraat 4 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53866673.

Diensten en producten voor dierverzorger

Trefwoorden die horen bij Hondenschool & Uitlaatservice De Lijn zijn o.a. :