Holistische Praktijk Schild-Pad in Den Bosch

Holistische Praktijk Schild-Pad: Lichaamsgerichte therapie.

Over Holistische Praktijk Schild-Pad

Holistische Praktijk Schild-Pad valt onder de rubriek geneeskunde in Den Bosch.

Holistische Praktijk Schild-Pad is een praktijk voor lichaamsgerichte therapie. U kunt bij ons een keuze maken uit diverse behandelvormen, zoals: Voetreflextherapie, energetische therapie, massagetherapie en een klankschaalbehandeling.

Wilt u ook meer aandacht voor uw lichaam: rust, balans, ruimte, vrijheid en ontspanning? Dan bent u bij Holistische Praktijk Schild-Pad aan het juiste adres. Het terugvinden van de rust en balans in uw lichaam staat tijdens onze behandelingen centraal, waarbij wij ons richten op uw klachten. Wij nemen bij iedere behandeling dan ook ruim de tijd voor u.

Elke behandeling is afgestemd op u en uw behoeften. U kunt een keuze maken uit een therapeutische behandeling (gericht op uw klacht) of een ontspannende behandeling. Op basis van uw klacht of behoefte aan ontspanning maken wij in overleg met u een keuze voor een passende behandeling.

- Voetreflextherapie: Deze therapie zorgt voor ontspanning, verlicht stress en vermindert klachten in uw lichaam. Darmklachten, hoofdpijnklachten, slaapklachten, stress en burn-outklachten zijn slechts enkele voorbeelden die we met voetreflextherapie kunnen behandelen.

- Energetische therapie: Deze therapie zorgt voor het verhelpen van blokkades en kan het verschil maken bij onder meer stressklachten en andere blokkades.

- Massagetherapie: Deze behandelvorm kan helpen bij fysieke klachten aan het lichaam, zoals rugpijn, nek- en schouderklachten of klachten aan armen en benen. Daarnaast kan deze behandelvorm ook helpen bij bijvoorbeeld stress- en slaapklachten.

- Klankschaaltherapie: U kunt voor deze therapie kiezen wanneer u vaak gespannen bent en letterlijk en figuurlijk vast zit. Maar ook bij andere klachten kan een behandeling met klankschalen verrassende resultaten geven.

U kunt onze website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan via mail, WhatsApp of telefonisch. Hopelijk tot ziens!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Holistische Praktijk Schild-Pad uit de rubriek geneeskunde uit Den Bosch is gevestigd aan de Kloosterlaan 34 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57276825.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Holistische Praktijk Schild-Pad zijn o.a. :