Het Land van Licht in Oirschot

Energetische Krachtplek en Spiritueel Retraitecentrum

Over Het Land van Licht

Het Land van Licht valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Een Spirituele Gemeenschap waarin we samen zijn in verbinding met onszelf, met elkaar en de onzichtbare Lichtwereld. Het is een Heling- en Transformatieplek om jezelf & je chakra's te helen van binnenuit op cel- en dna niveau middels energetische geneeskunde.

We hebben verschillende expertises in huis vanuit onze zelf opgeleide energetische L.I.C.H.T. Coaches, zoals o.a. een mesoloog, fysiotherapeut, voedingsdeskundigen, creatieve therapeut. Om jou weer te leren Licht te voelen, te zijn en te leven. Waar jij jezelf gaat ontmoeten en bevrijden van jouw (pijn)klachten door gewoonweg je ware zelf weer te zijn. Reis je met ons mee?

Je lichaam bestaat uit energie & cellen. En in jouw cellen & DNA liggen herinneringen opgeslagen als een emotie. Zowel van positieve als negatieve van ervaringen van dit leven. En dat gaat terug tot in de baarmoeder.

Maar ook liggen er energetische herinneringen van ervaringen vorige levens en van je voorouders in opgeslagen. Het wordt ook wel een print of een blauwdruk genoemd. Het heeft je gevormd tot wie je nu bent.

En dat kan dus soms heel fijn zijn, maar ook helemaal niet. Je kunt nog met angsten, onzekerheden, klachten, ziekten rondlopen die dus niet van jou zijn, maar wel in je cel-geheugen aanwezig zijn.

Daardoor kan je je leven soms als best intens & als pittig ervaren. Je bent aan het overleven in plaats van leven. En dat is echt niet wat je wil, maar wat je wel blijft doen, omdat het in je cel-geheugen ligt opgeslagen.

In de Energetische Geneeskunde helen en genezen we je innerlijke wonden & traumatische ervaringen op 4 lagen in je lichaam. Het lichamelijk, emotionele, energetische en mentale. We kijken verder dan alleen het fysieke lichaam, omdat we veel meer zijn dan dat.

Vraag een gratis Lichtconsult aan om een ander Licht te laten schijnen op jouw klacht(en)


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Land van Licht uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Heibloemdijk 1 in Oirschot. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57346257.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Het Land van Licht zijn o.a. :