Het Bijdehandje Massage & sportverzorging in Boxtel

Sport & Ontspanningsmassages.

Over Het Bijdehandje Massage & sportverzorging

Het Bijdehandje Massage & sportverzorging valt onder de rubriek massage in Den Bosch.

Bent u toe aan een moment van rust en ontspanning in deze toch wel bizarre tijden? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres! Het Bijdehandje Massage & sportverzorging is de praktijk van Lindy Pomper, een enthousiaste en gedreven sport masseuse. Lindy heeft haar praktijk aan huis maar daarnaast is het ook mogelijk om op locatie te behandelen.

De behandelmogelijkheden;

* Algehele massage * Bamboe massage * Been massage * Cupping massage * Cupping kuur/Cellulitis * Hoofd/gezichtsmassage * Hotstone massage * Indian Head massage * Klachtgerichte massage * Lomi Lomi massage * Rug/Schouder/Nek massage * Voetmassage * Zwangerschapsmassage

Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor sportmassage en taping. Op de website vindt u meer informatie over deze behandelingen.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Bijdehandje Massage & sportverzorging uit de rubriek massage uit Den Bosch is gevestigd aan de Elzengaard 14 in Boxtel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12829588.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Het Bijdehandje Massage & sportverzorging zijn o.a. :

Nieuws van Het Bijdehandje Massage & sportverzorging in Boxtel

corona actie

corona actie

spotgoedkope actie voor medewerkers uit de vitale branche!