Hans Pardoel Tuinen in Den Bosch

Hans Pardoel Tuinen in s-Hertogenbosch creëert en onderhoudt tijdloze tuinen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Over Hans Pardoel Tuinen

Hans Pardoel Tuinen valt onder de rubriek hovenier in Den Bosch.

Ontwerpen en restylen, aanleg en onderhoud van tuinen, openbare ruimtes en terrassen. En voor een nieuwe beplantingsplan voor uw bestaande tuin om zodoende al een heel ander gezicht aan uw tuin te geven.

Voorstellen:

Ik ben Hans Pardoel, vakbekwaam hovenier en tuinontwerper in hart en nieren, gevestigd in Den Bosch, getrouwd en vader van twee zonen. Mijn gehele leven actief met vormgeving, kunst en natuur heb ik me ontwikkeld tot hovenier en tuinontwerper met een zorgzame inslag. Ontwerpen bijvoorbeeld ontstaan altijd na een naadloze afstemming in gesprek met mijn opdrachtgevers en zijn niet gebaseerd op trends. Functionaliteit en esthetiek gaan daarin samen.

Ik besteed altijd veel aandacht aan de conditieverbetering van bodem en plantgoed m.b.v. organische bodemverbetering en vakkundig snoeiwerk. Het brengen van licht en ruimte in uw volgroeide tuin is mijn uitdaging en passie. Mijn klanten bestaan uit particulieren, bedrijven en instellingen. Ik ben aangesloten bij BRAVVO (branche-organisatie voor ontwerpers en vormgevers) en werk nauw samen met professionals zoals interieurontwerpers, lichtarchitecten, vakbekwaam hoveniers en boomverzorgers.

Tuinontwerp:

De tuin is een buitenruimte waar u zich kunt verwonderen over de geuren, kleuren, geluiden en schoonheid van de natuur. Een plek om tot rust te komen, energie en inspiratie op te doen, om te ontspannen en te genieten.

Om tot een goed tuinontwerp te komen dat aansluit bij uw eisen en wensen is het belangrijk dat we een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben. In dat gesprek maken we samen een inventarisatie waarin u aangeeft of u de hele tuin wil veranderen of een gedeelte ervan? Het kan gaan om een tuinrenovatie met toevoeging van bijvoorbeeld een waterpartij (fontein), pergola of zwembad. Maar een nieuwe styling met allure is ook mogelijk.

We nemen een kijkje in uw huidige tuin, kijken naar grondsoort, ligging, directe omgeving en meten de tuin in. Met alle verzamelde gegevens wordt er een schetsontwerp gemaakt. In het tweede gesprek licht ik u het schetsontwerp toe. Wijzigingen kunnen dan natuurlijk worden aangebracht. Ik leg u de offerte uit voor het tuinontwerp en het eventuele beplantingsplan. In het derde gesprek wordt het definitieve ontwerp en beplantingsplan voorgelegd.

Voor een tuinonderdeel zoals voor een prieel/pergola,(zwem) vijver, waterval of zwembad kan ook een eigen ontwerp gemaakt worden indien gewenst. Met name voor een zwemvijver is een goede biotoop(het milieu in het water)erg belangrijk. Vindt u de vorm van uw tuin prima, maar verlangt u naar een geheel nieuwe plantcompositie? Een nieuw beplantingsplan met bijhorend bodemverbeter advies en onderhoudsschema kan uw tuin een geheel nieuw gezicht geven. Indien gewenst komen we dit voor u inplanten.

Tuinaanleg:

U kunt kiezen om de uitvoering van het ontwerp zelf te doen of uit te besteden aan een hovenier. Hans Pardoel Tuinen werkt nauw samen met de beste hoveniers die een hoge kwaliteit van uitvoering en groeigarantie van beplanting garanderen.

Neem contact op met Hans Pardoel Tuinen in Den Bosch voor het maken van een afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Hans Pardoel Tuinen uit de rubriek hovenier uit Den Bosch is gevestigd aan de Boornestraat 24 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23966502.

Diensten en producten voor hovenier

Trefwoorden die horen bij Hans Pardoel Tuinen zijn o.a. :