Gineke Voetreflex Therapie in Den Bosch

Gineke Voetreflex Therapie

Over Gineke Voetreflex Therapie

Gineke Voetreflex Therapie valt onder de rubriek geneeskunde in Den Bosch.

Door druktpunt massage op de voet stimuleer je het zelfgenezend vermogen van organen, spieren en lichaam. Voetreflexzone therapie kan bijdragen tot volledig herstel van een ziekte. Ons hele lichaam correspondeert met de zones op beide voeten. Voetreflexologie is een Westerse therapievorm, gebaseerd op de eeuwenoude Egyptisch/Chinese geneeskunde, toegepast om je gezondheid te bevorderen.

Bij verstoring zal dit in de zenuwuiteinden merkbaar zijn door het ontstaan van pijn/prikkels/gevoeligheid/jeuk en transpiratie. Filosofie achter reflexologie is dat ziek zijn het signaal is van een verstoorde harmonie in de eenheid van lichaam en geest. Ik richt mij op het opheffen van de oorzaken van uw gezondheidsklachten, waardoor deze worden verlicht. Ook als je geen specifieke klachten hebt, is een reflexzonebehandeling een aanrader. Deze reflexzone therapie is er op gericht het lichaam weer in balans te brengen.

Voetreflexmassage kan verlichting brengen bij onder andere: - Hoofdpijn en migraine - Depressie, stress en chronische vermoeidheid - Nek- rug- en schouderklachten - Klachten met betrekking tot spijsvertering - Ademhalings- slaap- en concentratieproblemen - Overgangs- en menstruatieklachten

Effecten die u kunt verwachten na de behandeling: - Toename van de algemene ontspanning - Er is meer energie aanwezig - Verbetering van de spijsvertering/bloedsomloop - Verhoging van de weerstand - Vermindering van stress/depressie - Toename van de afvoer van afvalstoffen

Bij iedere behandeling voetreflex worden etherische oliën gebruikt ter ondersteuning van de behandeling (aromatherapie). De gebruikte oliën worden afgestemd op de behoefte van de cliënt.

Maak vandaag nog een afspraak.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gineke Voetreflex Therapie uit de rubriek geneeskunde uit Den Bosch is gevestigd aan de Schout van Hanswijkplein 166 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23116927.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Gineke Voetreflex Therapie zijn o.a. :