Gerards Klusbus in Zuilichem

Klusser met praktische bedrijfsbus!

Over Gerards Klusbus

Gerards Klusbus valt onder de rubriek klussenbedrijf in Den Bosch.

Gerards Klusbus, voor elke klus: Nieuwbouw, aanbouw, een nieuwe voordeur, een nieuwe badkamer, douche of toiletruimte, een inloopkast, installatie of aanpassing aan uw keuken, een bureau of een op maat gemaakte kast, (kantoor)interieur van steigerplanken, een nieuwe PVC vloer, een Velux dakraam, hang- en sluitwerk conform Politiekeurmerk Veilig Wonen, andere klussen en klusjes in en aan uw woning, een houtopslag in de tuin en een schutting van hout of met ijzeren matten en klimop. Het kan allemaal bij Gerards Klusbus!

Gerards Klusbus geeft als betrouwbaar klusbedrijf garantie op verrichte werkzaamheden.

Gerards Klusbus onderwerpt zich aan de reglementen van de Vereniging van Klussenbedrijven (VLOK). voor de opdrachtgevers van klussen spant die branchevereniging zich ook in. De aansluiting bij de VLOK biedt de klant duidelijke voordelen en garanties. Volgens vooraf beschikbare en vastgelegde uitvoeringswaarden wordt er gewerkt.

Gerard Beekhof uit Woudrichem is die klusser die overal terecht kan. Hij was al vele jaren actief als klusser naast zijn vast dienst-verband. In 2007 zette hij de al langer aanwezige gedachten om een eigen klusbedrijf op te zetten om in daden.

Met de volgende partners werkt Gerards klusbus samen, dit wordt in een aantal gevallen vertaald in direct klantvoordeel: Repair Care (duurzaam houtherstel), Doeland Sleeuwijk, Q1 Sanitari, Velux Dakramen, Quickheat-Floor (elektrische vloerverwarming, via internet bekijken en bestellen met korting via Gerard klusbus) en TFD PVC Vloeren (Thuis stalen bekijken en bij levering via Gerards Klusbus 25% korting op de adviesprijs).

U kunt voor meer informatie over Gerads Klusbus de website bezoeken. Hier treft u onder andere ook beeldmateriaal van de geleverde diensten.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gerards Klusbus uit de rubriek klussenbedrijf uit Den Bosch is gevestigd aan de Molenstraat 15 in Zuilichem. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0418-842475.

Diensten en producten voor klussenbedrijf

Trefwoorden die horen bij Gerards Klusbus zijn o.a. :