Galerie Elfring Art in Zaltbommel

Galerie voor moderne kunst!

Over Galerie Elfring Art

Galerie Elfring Art valt onder de rubriek kunstenaar in Den Bosch.

Mist u iets unieks in uw woonkamer, keuken of wellicht in uw bedrijfspand? Dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Galerie Elfring Art is de galerie voor moderne kunst van Gerda Elfring. Haar werk is kenmerkend door het gebruik van heldere kleuren waarmee Gerda de emoties van haar werk in één keer op het doek probeert te zetten zonder hier teveel aan toe te moeten voegen. De werken van haar zijn gemaakt vanuit gevoel en spontaniteit, zo ontstaan er expressieve werken van haar hand!

Bij Galerie Elfring Art vindt u vooral composities welke gebaseerd zijn op landschappen, dieren en bloemen. Op de website kunt u een aantal van haar werken bekijken maar u bent uiteraard ook van harte welkom om deze te bewonderen in de galerie.

Wilt u graag meer informatie over mijn werk? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Galerie Elfring Art uit de rubriek kunstenaar uit Den Bosch is gevestigd aan de Gamerschestraat 23 in Zaltbommel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-12517258.

Diensten en producten voor kunstenaar

Trefwoorden die horen bij Galerie Elfring Art zijn o.a. :