Forest Keukens in Boekel

Forest Keukens, ambachtelijk met oog voor design!!!

Over Forest Keukens

Forest Keukens valt onder de rubriek keuken in Den Bosch.

Forest keukens is een ambachtelijke keukenleverancier gevestigd in het Brabantse Boekel. Eigenaar Frank Sanders legde de basis voor zijn eigen bedrijf begin jaren negentig, toen hij de opleiding tot meubelmaker succesvol afrondde.

Inmiddels zit Frank Sanders ruim 25 jaar in het vak. Forest keukens beschikt over een authentieke werkplaats, waar het karakter van de keukens op ambachtelijke wijze wordt geperfectioneerd.

Centraal in onze bedrijfsfilosofie staan kernwaarden als ‘vakmanschap’, ‘kwaliteit’ en ‘oog voor modern design’. Deze kernwaarden zorgen er samen met het gebruik van de beste materialen en onze jarenlange ervaringen voor, dat Forest keukens in staat is om hoogwaardige keukens te leveren van de beste kwaliteit.

Forest keukens is een klein bedrijf dat een totaalpakket levert. Van ontwerp van stijl en indeling van de keuken tot en met het plaatsen van de keuken, het blad en inbouwapparatuur. Ook het aansluiten van stroom, gas en water kan door ons worden verzorgd. Wat Frank Sanders belangrijk vind is afspraken nakomen, kwaliteit en goede service.

Forest keukens is gespecialiseerd in het totaalontwerp en het op maat maken van keukens. Samen met u zorgen wij voor het optimale ontwerp van uw nieuwe keuken. Dit doen wij aan de hand van een mooi ontwerp. Wij geven praktisch en gratis advies wat betreft uw op maat te produceren exclusieve keuken.

Wij weten dat het belangrijk is dat uw keuken past bij de rest van uw interieur. Forest keukens zorgt, indien gewenst, voor een compleet interieuradvies en ontwerp. Wij werken hiervoor samen met specialisten in interieurontwerp en advies.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u door naar de website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Forest Keukens uit de rubriek keuken uit Den Bosch is gevestigd aan de Burgt 5 in Boekel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-52302271.

Diensten en producten voor keuken

Trefwoorden die horen bij Forest Keukens zijn o.a. :