Eyghen Handig in Den Bosch

Eyghen Handig: Creatieve cursussen en gezellige workshops.

Over Eyghen Handig

Eyghen Handig valt onder de rubriek hobbywinkel uit Den Bosch.

Het gezicht achter Eyghen Handig is Gerrie Verhoof. Eyghen Handig is een atelier voor creatieve cursussen en gezellige workshops. Deze cursussen en workshops worden gegeven voor jong en oud.

Gerrie heeft Eyghen Handig opgericht vanuit een filosofie dat iedereen een creatieve kant heeft. Gerrie wil graag bij al haar cursisten creativiteit inzetten om eigenhandig iets moois te maken tijdens de workshops. Het doel is dat u naar huis gaat met een prachtig werkstuk en dat u met trots kunt zeggen dat u deze 'Eyghen Handig' gemaakt heeft.

Workshops:

Is een inspirerende workshop ook iets voor u? Heeft u iets te vieren zoals een verjaardag, zussendag of iets anders? Dan bent u bij Eyghen Handig aan het juiste adres. Iedere (feestelijke) gelegenheid is namelijk een kans om creatief samen te zijn. Informeert u eens naar de mogelijkheden.

De workshops die Eyghen Handig verzorgt: Kransen decoreren, schilderen op hout, torso's aankleden en bloemschikken.

Cursussen:

Eyghen Handig biedt de volgende cursussen aan: Haken, breien, macramé en schilderen.

Ook kunt u bij Eyghen Handig terecht voor cadeaus en speciaal bloemwerk. Deze kunt u bestellen bij Eyghen Handig. Daarnaast kunt u ook voor een gips buikafdruk als aandenken bij Eyghen Handig terecht.

Vraagt u eens naar alle mogelijkheden. Eyghen Handig staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eyghen Handig uit de rubriek hobbywinkel uit Den Bosch is gevestigd aan de Lunerkampweg 5 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-51334384.

Diensten en producten voor hobbywinkel

Trefwoorden die horen bij Eyghen Handig zijn o.a. :