ENERGIE en BALANS, massagetherapie in Den Bosch

stoelmassage, Integrale lichaamstherapie

Over ENERGIE en BALANS, massagetherapie

ENERGIE en BALANS, massagetherapie valt onder de rubriek massage uit Den Bosch.

Stoelmassages bij bedrijven:

Stoelmassage is een massagebehandeling die wordt gegeven in een speciale stoel en over de kleding heen, zonder gebruik te maken van olie. Van deze massage is bekend dat het preventieve werking heeft tegen stress en RSI. Na de behandeling voelt men zich meer ontspannen, fitter en energieker. Deze massages worden op locatie gegeven.

Integrale Lichaamstherapie is een massagevorm die zorgt voor meer verbinding tussen lichaam en geest. Je wordt meer bewust van de signalen die je lichaam geeft en waarom je deze signalen krijgt.

Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van oosterse en westerse massagetechnieken. De westerse technieken zijn vooral gericht op de spieren en gewrichten. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van technieken uit de klassieke massage. Oosterse technieken omvatten drukpuntmassage en is gericht op onze energiebanen in het lichaam. De doorbloeding wordt beter, het zenuwstelsel wordt geactiveerd, blokkades worden opgeheven en ons lichaam raakt heerlijk ontspannen, waardoor toxische stoffen makkelijker het lichaam kunnen verlaten.

Integrale lichaamstherapie kan worden toegepast bij klachten zoals:

- Vermoeidheid (Burn-out)

- Rugklachten

- Nek/schouder klachten

- Stress

- Slapeloosheid

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op mijn website www.energie-en-balans.com.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

ENERGIE en BALANS, massagetherapie uit de rubriek massage uit Den Bosch is gevestigd aan de Schout van Doernestraat 44 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-24281433.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij ENERGIE en BALANS, massagetherapie zijn o.a. :