Eigen Bereid in Den Bosch

Eigen-bereid, Lekker eten is genieten.

Over Eigen Bereid

Eigen Bereid valt onder de rubriek catering in Den Bosch.

Eigen-bereid is een catering bedrijf dat alleen werkt met biologische producten uit eigen tuin of van onze biologische veehouders. De ingrediënten die gebruikt worden zijn dus afhankelijk van het seizoen en altijd kers vers.

Wij houden van lekker, gezond en puur eten en vinden het belangrijk om te weten waar onze ingrediënten vandaan komen. De natuur en al ’t moois wat zij voortbrengt is onze inspiratiebron.

Dit is wat wij belangrijk vinden: •Eerlijke, biologische ingrediënten; •Teruggaan naar de bron van lekker eten; •Laten zien dat lekker, professioneel klaargemaakt eten ook gewoon eerlijk kan zijn; •Een duurzame bedrijfsvoering.

Zelf biologisch leren koken?

Heeft u al trek gekregen van onze bedrijfsfilosofie? U kunt natuurlijk zelf biologisch leren koken. Maar minstens zo leuk is het om met een kleine of juist grote groep vrienden biologisch te leren koken. Wij bieden tal van leerzame kooklessen en kookworkshops aan, waarin u leert koken zoals wij. Lekker, goed en vooral ook verantwoord.

Bekijk onze website voor meer informatie en om onze tarieven in te zien.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Eigen Bereid uit de rubriek catering uit Den Bosch is gevestigd aan de Tweede Reit 4 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-57250338.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij Eigen Bereid zijn o.a. :