De Kempse Hoeve in Boxtel

De Kempse Hoeve geeft u het gevoel van thuiskomen!!!

Over De Kempse Hoeve

De Kempse Hoeve valt onder de rubriek bed and breakfast in Den Bosch.

Eelco Bakker en Trudy Rebel zijn de gezichten achter De Kempse Hoeve Bed & Breakfast.

Hun droom om een bed & breakfast te beginnen is twaalf jaar geleden begonnen in het mooie buitengebied van Boxtel. Met genoegen ontvangen wij u als gast in onze bed & breakfast. Hetgeen wat ons verknocht deed raken aan deze plek daar willen we u ook van laten genieten. De plek op de Kempense Hoeve geeft u rust, de natuur en het gevoel van vrijheid. En dat voelt als thuiskomen. Onze wens is dan ook om deze plek met onze gasten te delen. Als gastvrouw en gastheer staan wij voor u klaar en spelen wij graag op uw wensen en behoeften in. De Kempse Hoeve is een heerlijke plek om te slapen midden in natuurgebied De Kampina, onderdeel van Nationaal landschap Het Groene Woud.

Onze Bed & breakfast heeft 2 kamers en hebben een eigen ingang en een eigen badkamer. Ontbijt wordt op de kamer of in de schuur geserveerd. het bevat streekproducten. Heeft u speciale wensen in verband met dieët of allergieën is dat altijd bespreekbaar.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Kempse Hoeve uit de rubriek bed and breakfast uit Den Bosch is gevestigd aan de Kempseweg 8 in Boxtel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38399494.

Diensten en producten voor bed and breakfast

Trefwoorden die horen bij De Kempse Hoeve zijn o.a. :