CuHaBo catering in Den Bosch

CuHaBo catering

Over CuHaBo catering

CuHaBo catering valt onder de rubriek catering uit Den Bosch.

CuHaBo Catering

Bent u opzoek naar een professioneel cateringsbedrijf met veel ervaring in de keuken? Dan bent u bij CuHaBo Catering aan het juiste adres.

CuHaBo Catering is een cateraar uit Den Bosch welke al jarenlang actief is en een vernieuwende frisse kijk heeft op catering en het volledig verzorgen van grote en kleine evenementen.

Daarnaast organiseren en verzorgen wij in onze KookLAB073 diverse kookworkshops- en kookclinics voor groepen van 8 tot 30 personen.

* Kookworkshops & Kookclinics

* Koken met Topsporters

* Kookclinic 4-gangen diner

* Kookclinic Sushi en Sashimi

* Kookclinic Aziatisch

* Kookclinic Mediterraans

* Kookclinic Barbecue

Karel Boonzaaijer en Ronald Kerklaan zijn samen de 2 chefs van CuHaBo Catering. Karel heeft enkele jaren in het ‘Waldorf-Astoria Hotel’ in New York gewerkt daarna op de “New Amsterdam”, bij hotel Victoria op Ibiza (Spanje) en in ‘De Hoefslag’ in Bosch en Duin.

Ronald Kerklaan werkte een deel van zijn opleiding met Herman den Blijker en bij het twee-sterren restaurant ‘de Zwethheul’ in Delft en is chef-kok geweest bij restaurant de Harmonie’ in Rotterdam.

Heeft u nog vragen voor of over ons? Of wilt u meer te weten komen over ons? Neem dan gerust even contact met ons op of neem een kijkje op onze website.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

CuHaBo catering uit de rubriek catering uit Den Bosch is gevestigd aan de Kasteeldreef 38D in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-29073777.

Diensten en producten voor catering

Trefwoorden die horen bij CuHaBo catering zijn o.a. :