BUREAU BOSLUCHT in Dongen

De weg naar meer zelfvertrouwen.

Over BUREAU BOSLUCHT

BUREAU BOSLUCHT valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Welkom op mijn profiel. Veel mensen vragen mij wat doe jij als wandelcoach? Dan vertel ik:

Herken jij jezelf in het volgende: Heb je op momenten weinig zelfvertrouwen? Ben jij onzeker in bijvoorbeeld vergaderingen of presentaties? Pieker je soms en ben je te streng voor jezelf?

Je bent niet de enige! Mensen hebben last van te veel zelfkritiek. Vaak is dit een oorzaak van bovenstaande issues. Jouw innerlijke criticaster zorgt voor onzekerheid, (faal) angst, minder energie en piekergedachten. Het lukt dan niet meer om realistisch naar jezelf te kijken.

Ik coach mensen om de zelfverzekerde man of vrouw te worden die je kunt zijn. Juist door samen te werken aan een realistische kijk op jezelf.

In mijn coachtraject het Boskantoor ga je naar buiten en kom je in beweging, ontspan je en ontdek je hoe je echt milder naar jezelf kunt kijken. Hierdoor word je de persoon die je graag wil zijn: zelfverzekerder, in balans en je neemt de stappen in je carrière of leven die echt bij jou passen.

Het Boskantoor, mijn unieke wandelcoachtraject, levert je het volgende op:

* Je vergroot jouw zelfvertrouwen, waardoor je je rustiger en sterk tegelijk voelt.

* Je (Her)ontdekt jouw unieke talenten, zodat je meer plezier uit jouw werk kunt halen.

* Je ontspant op een dieper level, waardoor je minder gehaast bent.

* Je ontdekt hoe het is om milder en vriendelijker naar jezelf te kijken, waardoor kiezen makkelijker wordt

* Je voelt je meer zelfverzekerd, krachtig durf je eindelijk te doen wat je altijd al wilde maar niet durfde

We wandelen en bespreken de weg die voor jou fijn loopt. De eerste wandeling is geheel vrijblijvend.

Het Boskantoor bestaat uit 5 wandelingen van 1,5 uur, op een rustig tempo. Je werkt aan thuisopdrachten, het traject heeft meer effect hierdoor. Je doet een sterke puntentest, het is heel zinvol om aandacht te besteden aan dat waar je al goed in bent. Het vraagt een investering van 995 euro vrijgesteld van btw. We drinken heerlijke kopjes thee op de mooiste spots van de boswachterij Dorst. Dit alles onder deskundige begeleiding van mij, ervaren en bevlogen wandelcoach.

Lijkt het je wat? Neem gerust contact met mij op ook om een vraag te stellen via de mail, bellen of de app: marian@bureauboslucht.nl - 06 38619939. Of neem een kijkje op mijn website www.bureauboslucht.nl. Daar kun je ook een gratis proefwandeling inplannen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BUREAU BOSLUCHT uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Julianastraat 30 in Dongen. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38619939.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BUREAU BOSLUCHT zijn o.a. :