Blissful Coaching in Vught, Groesbeek, Den Bosch

Gecertificeerd | Bekwaam | Empathisch | Betrokken

Over Blissful Coaching

Blissful Coaching valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Gecertificeerd systemisch coach | Gecertificeerd Paardencoach | Gecertificeerd systemisch Paardencoach

Een gezond bedrijf kent gezonde en blissful werknemers! U hecht waarde aan de gezondheid van uw werknemer(s). U hecht waarde aan de gezondheid van uw organisatie. Uw werknemer(s) de mogelijkheid bieden voor persoonlijke ontwikkeling en vroege signalering van burn-out gerelateerde problematiek is een belangrijk hulpstuk dat ingezet kan worden om gezondheid van uw werknemer(s) en organisatie te waarborgen.

Uw zorg - onze specialiteit Wij bieden diverse trajecten aan, individueel of in teamverband - altijd op maat en met zorg samengesteld naar de behoefte. Wij bieden coaching trajecten met en zonder paarden en combinatie trajecten op individueel niveau of in teamverband. Onze trajecten zijn gespecialiseerd voor mensen met burn-out klachten, burn-out preventie en re-integratie van mensen die langdurig uitgevallen zijn.

Waarom coachen met paarden werkt Paardencoaching is de meest zuivere en pure vorm van coaching die er is. Coachen met paarden is doeltreffend, effectief en kan confronterend zijn. Een paard voelt feilloos aan wat er nodig is in het NU, wat er onbewust gehoord en doorvoeld mag worden. Paarden zijn meesters in het spiegelen van ons gedrag en emoties, zijn eerlijk en oordelen niet.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Warme groet, Tatjana Objedovic


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-39504820.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Blissful Coaching zijn o.a. :