Bewust-Zijn praktijk Alice in Hedel

Leven zonder pijn of ongemakken...Het is mogelijk!

Over Bewust-Zijn praktijk Alice

Bewust-Zijn praktijk Alice valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Mijn naam is Alice en ik help jou via mijn Bewust-Zijn praktijk ALICE met bewustwording, ontspanning, en balans op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Leven zonder pijn en ongemakken dat is wat ik jou wens.

Herken jij je in het volgende rijtje?

- Je hebt last van spanning of stress, waardoor ontspannen moeilijk gaat.

- Je hebt last van je spieren of gewrichten, waardoor bewegen niet zo makkelijk gaat.

- Je zit emotioneel of fysiek zo vast, waardoor loslaten niet lukt.

- Je kunt moeilijk van het leven genieten.

- Er is zoveel gebeurd in je leven waardoor je niet meer weet hoe het verder moet.

- Volgens de reguliere dokters ben je “uitgedokterd”, want het zit nu eenmaal “tussen je oren”.

- Je kunt extra ondersteuning gebruiken tijdens je reguliere behandeling.

Wil jij echt verder met LEVEN? In mijn praktijk krijg je de mogelijkheid om een weg te vinden die bij jou past, zodat jij verder kunt met leven in vrijheid om te zijn wie jij bent. Graag reis ik hierin een stukje met je mee, zodat jouw leven lichter wordt en een mooie reis zal zijn. Ik bied jou hierin de volgende opties.

Bodyscan

Met de bodyscan van Vitatec is het mogelijk om verstoringen/disbalansen van de energiesystemen in je lichaam te meten, zodat je een helder beeld krijgt over jouw gezondheid en vitaliteit. Na de scan kan er een behandeling ingezet worden om het lichaam in balans te brengen. Deze behandeling reguleert het herstellend vermogen, activeert verminderde lichaamsfuncties en bevordert het verwijderen van afvalstoffen uit het lichaam.

VoetreflexPlus massage

Deze behandeling geeft ontspanning, een snellere doorstroming en afvoering in het lichaam en het werkt preventief voor het behouden van gezondheid en vitaliteit. Ook kan het ondersteunend werken bij (chronische) ziektes. VoetreflexPlus™ behandeling is geschikt voor de meest uiteenlopende klachten zowel fysiek, mentaal of emotioneel.

Energetische reset behandeling

Een energetische reset behandeling is een behandeling van diverse methodes van meesters waar ik in de leer bij ben geweest met een sausje van mijzelf. Je kunt het vergelijken met het opschonen en resetten van een computer. Hierdoor creëer je meer innerlijke vrijheid.

Door in verbinding te zijn met Het Veld en ervan uitgaan dat alles energie/frequenties bestaat en dat alles wat je bij je draagt slechts informatie is, ben je in staat om echt los te laten en je leven in vrijheid gaan be-leven.

Extra voor bedrijven

Werknemers geven aan: “Hoge werkdruk, lang dezelfde houding of een verkeerde houding, RSI-, hoofd-, nek-, schouderklachten, mentale of psychische klachten.” Zomaar een opsomming waar werknemers last van kunnen hebben. Werknemers die last hebben van pijnklachten op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau zijn vaak minder productief en gemotiveerd. Wist je dat 70% van ziekteverschijnselen ontstaat door een vorm van stress.

Bewust-Zijn praktijk ALICE staat ook voor je klaar voor meer individuele aanpak en begeleiding van uw medewerkers bij bv. burn-out, psychische en lichamelijke klachten. Vraag naar de mogelijkheden. Ook frequent inzetbaar bv stoelmassage.

Ben je geïnteresseerd in een van de behandelingen of heb je vragen? Neem dan contact op via tel.nr: 06-40122864 of e-mail: info@praktijkalice.nl. Ik zie je graag in mijn praktijk.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Beoordelingen van klanten

Paul woensdag 14 december 2022

5 sterren

“Regelmatig een voetreflex behandeling ondergaan in haar praktijk Een geweldige vakvrouw die vooral ook tijd voor je neemt. ”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Marjolein woensdag 14 december 2022

4,5 sterren

“Ik ken Alice al een paar jaar en ben meerdere keren bij haar geweest voor regeneris en touch of matrix behandelingen. Alice is een mooie combinatie van spiritualiteit en nuchterheid. Een aanrader als je fysiek of mentaal weer lekkerder in je vel wilt zitten!”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

Jarno woensdag 14 december 2022

5 sterren

“Mijn ervaring bij Bewust-Praktijk Alice was geweldig. Ik heb een Energetische reset behandeling gehad en voelde me daarna vrijer en lichter en was verlost van mijn fysieke klacht. Ik had last van mijn rug. Jammer genoeg moest ik na een bezoek van 2 uur weer naar huis. :) Alice geeft veel vertrouwen waardoor je ook makkelijk de sessie ingaat, ze is geduldig en luistert echt naar je. Weet precies de kernpunten te herkennen.”

commentaar toevoegen - dit is niet ok

In totaal zijn er 3 beoordeling(en), het gemiddelde cijfer is een 10.

Contact opnemen

Bewust-Zijn praktijk Alice uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Kerkstraat 35 in Hedel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-40122864.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Bewust-Zijn praktijk Alice zijn o.a. :

Nieuws van Bewust-Zijn praktijk Alice in Hedel

Ben jij in balans?

Ben jij in balans?

Misschien doe je er al veel aan om gezond en vitaal te zijn. Je beweegt voldoende en eet zo gezond mogelijk, je neemt ook de nodige voedingssupplementen en je doet je best om stress te vermijden.

Een vraag aan jezelf: Hoe gezond en vitaal ben ik?

Een vraag aan jezelf: Hoe gezond en vitaal ben ik?

Jouw antwoord…………………..!

Carrière Switch??? Word regisseur van je eigen leven!!!

Carrière Switch??? Word regisseur van je eigen leven!!!

Door een volledige reset (lichamelijk, emotioneel en mentaal) ben je de regisseur van je eigen leven!!!

Helpt Voetreflex+ massage tegen stress?

Helpt Voetreflex+ massage tegen stress?

Druk, druk, druk, nauwelijks tijd voor jezelf. Herken je dit? Voetreflex+ bied uitkomst.

VERBINDING & ONTSPANNING

VERBINDING & ONTSPANNING

Een moment loskomen van je omgeving. Verbinding met jezelf. Gun jezelf een VoetreflexPlus behandeling.