Bewust-ZIJN in Den Bosch

Jij wilt je toch ook weer gezond voelen!

Over Bewust-ZIJN

Bewust-ZIJN valt onder de rubriek geneeskunde uit Den Bosch.

Heeft u lichamelijke klachten welke maar niet over gaan? Dan kan het zijn dat uw klachten van chronische aard zijn, bij "Bewust-ZIJN" bent u dan helemaal aan het juiste adres voor uw hulpvragen en eventuele behandelingen.

Het gezicht achter "Bewust-ZIJN" is Maarten Ruisch, door zijn eigen ervaringen en doordat hij regelmatig z'n (bij)scholingen volgt gaat hij mee met de innovaties en kan hij u dus goed verder helpen bij uw klachten.

In mijn praktijk is iedereen van harte welkom, een kennismakingsconsult is kosteloos* en vrijblijvend. Vanuit hier word er gekeken waar uw klachten vandaan komen en wat de best passende behandeling is. Wilt u graag een langer of een korter consult dan is dat geen enkel probleem aangezien maatwerk tot de mogelijkheden behoort.

Neem ook eens een kijkje in de webshop waar u verschillende producten vindt of bestel het e-book geheel gratis!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Bewust-ZIJN uit de rubriek geneeskunde uit Den Bosch is gevestigd aan de Eerste Reitse Dreef 64 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 073-6573520.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Bewust-ZIJN zijn o.a. :

Nieuws van Bewust-ZIJN in Den Bosch

Last van vermoeidheid?

Last van vermoeidheid?

Lees dan onderstaand blog bericht. Heb je AHA's en neem actie