BecomeYourself in Mill

Learn How To Become Yourself

Over BecomeYourself

BecomeYourself valt onder de rubriek coaching in Den Bosch.

Frequentie Feelings neemt je mee in het voelen en ervaren dat jij Energie bent. Alles is Energie en alles heeft verschillende frequenties en trillingen. "JIJ" bent degene waar je op wacht.

Je kunt bij mij terecht voor life coaching en tantra. Tantra is af te nemen als individueel persoon, maar ook als stel.

Tantra | Het verlangen naar verbinding: Wat betekent verlangen voor jou? Maakt het je gelukkig, blij, of overspoelt het je? Kun je verlangen voelen? Kan je van puur verlangen ook genieten? Ben je op zoek naar meer verbinding? Verbinding met jezelf en-/of je partner?

Mijn handelswijze is gericht op helende intimiteit. In mijn coachingssessies, bodywork en counseling is de basis altijd Tantra.

Tantra in mijn sessies: Bij Frequentie Feelings kun je terecht als jij jezelf wilt leren ont-dekken door voelen en ervaren dat jij energie bent. De visie van frequentieFeelings is heel eenvoudig; alles is energie....ook jij! Gevoelens, gedachten, van waaruit je handelt, heeft een energetische frequentie met verschillende trillingen. Voor mij is Tantra een hele mooie en transformerende weg om de ontdekkingsreis in Jezelf aan te gaan.

Tantra sessies gegeven door mij zijn: liefdevol, warm en geborgen, intiem om vertrouwen en veiligheid te waarborgen. Als Tantrika daag ik je energie uit, prikkel en confronteer om de energie in jou te laten bewegen, zodat jij kan voelen waar het wel en waar nog meer beweging mag zijn.

Ademhaling, meditatie, visualisatie, Tantra oefeningen, aanraking zowel fysiek als energetisch, massage en muziek zijn de tools die ik gebruik om jezelf te verbinden met jeZelf. Je zult mij vertrouwen en je veilig voelen, zodat jij stapje voor stapje jouw energetische frequentie in balans kan brengen.

Dat is namelijk jouw taak.. mijn taak is door mijn vele ervaring, kennis en intuïtie jouw de weg te wijzen en te inspireren en te voelen met je hart. JIJ zet de eerste stap ... je pakt de telefoon en belt mij op. Dan kunnen we het er samen over hebben.

Jij bent degene waar je op wacht!

Voor stelletjes: Jullie gaan samen ademhalen, mediteren, visualiseren, doen samen tantra oefeningen, raken elkaar tantrisch aan en masseren onder mijn begeleiding om weer verbinding te voelen. Jullie dagen elkaar uit, prikkelen en confronteren in eerlijke communicatie onder mijn begeleiding. Jullie leren elkaar (weer) te vertrouwen en veilig te voelen zodat alles er mag zijn om jullie intimiteit te verdiepen.

Alle Tantra sessies worden gegeven op een matras op de grond vanuit wederzijds respect en gelijkwaardigheid ontkleed! Mocht je deze stap nog te groot vinden ben je altijd welkom voor een geklede sessie en/of op een behandeltafel, want Tantra hoeft niet alleen bloot ontvangen te worden. Een coach gesprek en een energetische behandeling eventueel ondersteunt met kruiden zal jou kunnen versterken in jouw proces! Alles is Juist!

Wil jij een Tantra sessie ontvangen? Of heb je vragen hierover? Neem dan eerst telefonisch contact met mij op: 0630636062. Per mail word er niet gereageerd.

Namaste Patricia


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

BecomeYourself uit de rubriek coaching uit Den Bosch is gevestigd aan de Lijsterstraat 30 in Mill. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30113267.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij BecomeYourself zijn o.a. :

Nieuws