B&B Gewoon Liesbeth in Sint-Michielsgestel

Bed & Breakfast "Gewoon Liesbeth" | Rustig en landelijk gelegen in St. Michielsgestel.

Over B&B Gewoon Liesbeth

B&B Gewoon Liesbeth valt onder de rubriek bed and breakfast in Den Bosch.

"Gewoon Liesbeth" is een Bed & Breakfast landelijk gelegen in St. Michielsgestel. Dichtbij de stad 's-Hertogenbosch en Eindhoven staat de woonboerderij "Gewoon Liesbeth" en op een uurtje van Amsterdam. Toeristen, gasten uit informele netwerk en expats zijn van harte welkom bij "Gewoon Liesbeth".

"Gewoon Liesbeth" is gelegen aan een fiets- en wandelroute, op loopafstand van een natuurreservaat en vlakbij winkels voor de dagelijkse boodschappen. "Gewoon Liesbeth" ligt in en rustig dorp.

De woonboerderij heeft 8 slaapplaatsen met ruimte voor een extra bed. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. De kamers hebben een zithoek met flatscreen tv en er is gratis WiFi beschikbaar. Op elke kamer is gelegenheid voor het zetten van thee en koffie en het is mogelijk om een (kinder-)bed bij te plaatsen, een ledikantje kan gratis worden bijgeboekt. Ook kunnen de gasten gebruik maken van de grote zonnige tuin.

Het ontbijt is bourgondisch: Lekkere verse broodjes en jus d'orange, verschillende soorten hartig en zoet beleg. Met dieetwensen kan rekening gehouden worden.

Goed bereikbaar voor wandelaars en fietsers en met een goede parkeergelegenheid. Informatie over openbaar vervoer, wandel- en fietsroutes, hulp bij auto- of fietshuur, toeristische informatie en aangepaste maaltijden zijn op aanvraag verkrijgbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is al op 100m en gaat direct naar de stad. Het treinstation ligt op 8 km.

De prijzen zijn per persoon, per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. Voor langdurig verblijf is de prijs in overleg.

Voor meer informatie, reserveringen, prijzen en beschikbaarheid verwijs ik u graag door naar de website van www.bedandbreakfast.nl. Ook kunt u contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

B&B Gewoon Liesbeth uit de rubriek bed and breakfast uit Den Bosch is gevestigd aan de Schijndelseweg 39A in Sint-Michielsgestel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-43513447.

Diensten en producten voor bed and breakfast

Trefwoorden die horen bij B&B Gewoon Liesbeth zijn o.a. :