Asjeblief in Uden

Jouw pad naar groei | Voor Body, Mind & Soul

Over Asjeblief

Asjeblief valt onder de rubriek therapeut in Den Bosch.

Neem de regie over jouw leven.

Wil je het anders? Word jij ook geleefd? En wil jij daar wat voor doen?

Veel vrouwen zie ik stoeien met het drukke leven dat ze leiden, waarin ze zichzelf kwijtgeraakt zijn. Ze voelen zich niet goed genoeg. Twijfelen aan zichzelf. En zijn vooral aan het pleasen.

Hierdoor rennen ze maar door in een poging iedereen tevreden te houden. Vaak voelen zij zich moe, onzeker, rusteloos en gespannen.

Heb jij dit ook? Wil jij de regie weer terug? Ben je bereid tijd te maken voor jezelf? Wil jij ervan af?

Dan help ik je graag! Want ik weet hoe het is en ook hoe je ervan af komt.

Jouw pad naar geluk begint hier. Volg jouw pad naar verlichting en onderzoek je eigen leven en acties. Luister, leer en genees jezelf. Door dit te doen zal je in staat zijn om de betekenis van ultiem geluk te ervaren.

Ik ben Floor van der Zanden en ook ik pas in het bovenstaande plaatje. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik anders was. Ik vergat mezelf, was onzeker en deed alles om het anderen naar hun zin te maken. Ik werd chronisch ziek, was altijd moe en beleefde totaal geen plezier. Door middel van verschillende energetische opleidingen en yoga heb ik mijn eigenwaarde opgebouwd en kies ik voor mezelf! Het beste cadeau wat ik mezelf ooit heb kunnen geven. Daarom heb ik een jaartraject gemaakt speciaal voor jou.

En jij? Kies jij voor jezelf? Kies jij ook voor innerlijke rust, meer energie, zelfvertrouwen en zelfacceptatie?

Op dinsdagen werk ik in Waalwijk, je kunt dus ook hier je consulten boeken. Daarnaast biedt ik ook online consulten aan.

Over Asjeblief: Asjeblief is een snel groeiende community die zich focust op lichamelijke, geestelijke & emotionele groei en gezondheid. Je vindt hier samen met gelijkgestemde het pad naar verlichting, of hoe ik het ook wel noem: ultiem geluk! Je neemt hier zelf de regie over jouw welzijn. Maar je hoeft dit nooit alleen te doen. Je wordt ondersteund door een community met gelijkgestemde, ervaringsdeskundigen en experts die je begeleiden om bij jouw kern te komen. Ik geloof erin dat je zelf ervoor kunt zorgen dat jij ultiem geluk ervaart en leeft vanuit vrijheid door zelf verantwoordelijkheid te nemen, te onderzoeken en te doen. Zijn wie jij bent en doen wat jij wil.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Asjeblief uit de rubriek therapeut uit Den Bosch is gevestigd aan de Schansweg 3-57 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-53930415.

Diensten en producten voor therapeut

Trefwoorden die horen bij Asjeblief zijn o.a. :